Nunununnannesi Kızlar bebeğim kulağını çekiştirip huzursuzlanıyor ağlıyor enfeksiyon olabilir mi diye kulak burun boğaz doktoruna mı götürcez
Berilsmom13 Nunununnannesi canım önce aile hekiminize götür kulaklarına baktır ilerlemeden damla vs verir belki benimde kızım kulaklarını tutmaya başladı dün aile hekimine götürdük damla verdi kuşatmaya çok azda akıntı başlamış dedi
1prens1prensess Nunununnannesi direk kkb a götür oğlum geçirdi 4 ay önce falan çocuk doktoruna çıktım ilaçlar damlalar kullandık ama en son kkb a götür onların makineleri bizim baktığımız bu aletten daha iyi dedi sıramı aldım o zamana kadar tekrar başladı ağrısı acile gittim geçmiş bişey yok dediler randevum bir gittim ki hala aynı kbb ız verdiği tedaviyle geçirdik tamamen dünde kızım uyurken kulağını tuttu ağlamaya başladı anladım direk ben oğlumda yaşadığım için eşim uyumak istemiyor ondan yapıyor dedi bugün sağlık ocağında işim vardı onuda aldım baktılar ve enfeksiyon çıktı kızımda da öyle oğlumda yaşadığım gibi aman aman bir ağlaması da yok halbuki şimdi kbb a götüreceğim
Burcuskovski Canım bebişinde salyalanma fln varsa muhtemelen diş kulağa vurmuştur ya da kulak kiri vardır tabii bir kbb doktoruna götür 🤗Nunununnannesi
Berilsmom13 Nunununnannesi rica ederim ağrısı vardır belki azıcık calpol ver uyumadan önce rahatlatır belki ağrısını
myemye_12 @Nunununnannesi benim kızımın da nerdeyse bir aydır kulak ağrısı sorunu var kulağını çekiştirip duruyodu bu aralar siklasmisti enfeksiyon var demişti doktor ama dişi çıktı yeni diş olabilir
Sehirdegeceyarisi KBB ye gerek yok çocuk doktoruna götürün kulak enfeksiyonu berbat birşey varsa öyle birley antibiyotik başlatıyorlar ama diş ağrısı falanda olabilir yada saçları değiyorsa oda kaşındorabilir ama emin olmak için çocuk doktorunuza gidin
Nunununnannesi Sehirdegeceyarisi siz kullandıysanız hangi antibiyotiği veriyorlar acaba öksürüğü vardı iki gündür klamoks kullanıyoruz da
Denizanasi92 Nunununnannesi 4.ayda sancılar başlıyor salyası falan akıyorsa diş olabilir çıkması uzun sürse de siz yine de götürün içiniz rahat etsin benim oğlum uykusu gelince de çekerdi kulaklarını
YaseminAren Nunununnannesi benım ogluma 3 ayda basladı belırtıler agrı huzursuzluk 5 ayda dıs cıkardı aglaması var mı kulagın uzerıne yatabiliyo mu akıntı var mı kulagında
Nunununnannesi YaseminAren kulağında akıntı vs yok bi haftadır gün içinde ara ara öksürüğü vardı birde burun tıkanıklığı grip gibi ilk defa bugün kulağını çekiştirdi 8 gibi uyuyup bir saat sonra uyandı ki bunu yapmaz sonra yine kulağını kaşıyıp çığlığı bastı ama kısa sürdü sakinleşip uyudu o yüzden enfeksiyon olabilir mi acaba diye düşündüm 🤔