Meltem_kartal Boş konuşanlar lütfen yazmasın emzik tutturmak isteyen annelerden biriyim Aventin emziğini veriyorum ama kendisi tutmuyor bebeğim hangi emziği denemem gerekiyor başka??
Melis1706 Meltem_kartal aventin hangisini almistin ben ultra air kullaniyorim hastanede tutmustu ondan sordum
Aatamom Meltem_kartal bende avent verdim tutmadi sonra e bebekten baby plus aldim 0-2 ay aventin aynisi boyu küçük sadece onu tuttu
Adenveannesi Meltem_kartal chicco damaklı emziği kullan canım benimki sadece onu tuttu hepsini denedim
Esrasss Bende onlari aldim aventi tutamayinca ama malesf onuda tutamadi damakli verdim azda olsa suan onu tutuyor en azindan ona alisti
Araseymen Meltem_kartal klasik damakli emzik aldim 2 cocugumada onlari tuttular direk.eczane ve hatta çoğu markette satılıyor artik.birde anne sütü yada formül mama hangisi ile besliyorsaniz emzigi onlara iyice batirip öyle verin bildigi tadi alirsa tutmasi alışması daha kolay olabilir.
Merve-ggbkn Bizim buralarda bakkal emziği derler kafcuk diyende var 20 çeşit emzikten sonra sadece onu tuttu ve tutar tutmaz uykuya daldi
Nilssmom Meltem_kartal ben belkı tutmaz diye çok para vermek istemedim bir arkadaşım bir damaklı bir damaksız al daha uygun bir marka dene dedi bibs verdim tuttu bibs her ay değişmesi gerekıyor bulamadım ebebekte wee baby kauçuk uçlu aldım tuttu
ZeynepBerenEce Elinizdeki emzik kauçuk ise silikon, silikon ise kauçuk uçlu olandan deneyebilirsiniz biz emzik kullanmıyoruz ama kullanan çevremden bu şekilde duyumlar almıştım