ikiKudurukAnnesi Akşam kaçta yatıyorlar ? Sabah kaçta kalkıyorlar ? Gece uyanıyorlar mı ? Gündüz uykusu yapıyorlar mı ?
Mufettis_Gadget ikiKudurukAnnesi 34 aylık sabah 8 kalkış 12-2 arası uyku akşam 10:30 yatış gece hiç uyanmıyordu ama 1 ay önce hasta oldu o zamandan beri 1-2 kez mırıldanıp dalıyor, nadiren de pişpişliyorum 1-2 dakika kadar
minderbob ikiKudurukAnnesi uykuyu hiç sevmiyor gece çok geç de yatsa erken kalkıyor gece 2 ye kadar ayakta. Malesef bana çekmiş.
Eminerd ikiKudurukAnnesi 10 buçukta uyuyor 9 da kalkıyor gece uyanmıyor öğlen 1,5 saat uyuyor 2 buçuk gibi
Mufettis_Gadget ikiKudurukAnnesi hayır yatağında yatıyor ben hikaye uyduruyorum biraz da pışpışlıyorum hep sallanarak uyuyan bi çocuktu, kolikti küçükken 5 aydır bu düzene geçtik
reynwoman minderbob tek benim kızım böyle sanıyordum 🥲 sabah 7 de uyandı saat şuan 1 hala uyumadı uykuları da gelmiyor hiç anlamıyorum vallahi yıldım gözlerimi tutamıyorum ben artık onlar nasıl yorulmuyorlar ya mandal takıcam göz kapaklarıma 😂
Eminerd ikiKudurukAnnesi ama 3 buçukta uyanıyor 10 buçuğa kadar 7 saat ediyor 😀 2 ye kadar nasıl dayanır ki bir bebe ya 😵💫 allah kolaylık versin
ikiKudurukAnnesi Eminerd bende anlamıyorum inanın ki dogdugundan beri uykuyu sevmiyor malesef zorla uyutuyoruz
Linaoykum_ ikiKudurukAnnesi akşam benimle birlikte yatıyor 12-1 arası Sabahları 11-11:30 gibi uyanıyor Gece uyanmıyoruz Gündüz uykusu saat 16:00 gibi uyuyor 18:00 kadar