Sedayvaz35 Kızlar emziren bir anneyim ve grip oldum.. ve gribim bebegime gecsin istemiyorum.. biran önce atlatmak icin bu illeti napayim onerilerinize acığım...
hemsirebiranne Sedayvaz35 canım emzirdiğin için ilaç alamazsın doğal yollarla atlatmaya bakıcaksın ıhlamur bol C vitamini mandalina limon başka bir yolu yok birde maske takki bebişe geçmesin
BalBade Sedayvaz35 gecmis olsun. Ben gecen hafta grip oldum, surekli maske taktim. Bol c vitamini ve sivi almak gerekiyor. Ilk 3 gunden sonra hafifliyor azcik sabretmen lazim opmemek, sarilmamak, kucaklamamak icin.
makbulegul Sedayvaz35 bende senin gibiyim maske falan taktim bol bol ihlamur ictim ama gecmiyor galiba bebegede gecti burnu hep tikaliydi simdi daha da cok tikandi anlamadim gectimi gecmedimi diye ama ellerini bol bol yika bulundugun ortami havalandir bebege dokunan kim varsa ellerini yikattir iyilesene kadar sende dahil kimseye opturme insallah cabucak gecer 😶
Sedayvaz35 Ekomca tesekkür ederim cnm.. sadecw bi sen yazmissin saol.. baska bsey olsa herkes atlardi
Sedayvaz35 hemsirebiranne tesekkur ederim daha cok yeni insallah cok ilerlemeden ve kizima gecmeden biter gider