Hcccrn Merhaba güzel anneler 5aylık bebeğimin kol bacak ve alnında egzama var malesef cildi aşırı kuru doğal ürünler kullandım malesef fayda etmedi doktorumuz kortizonlu krem verdi ama kullanmak istemiyorum şimdilik . Sizin kullanıp memnun kaldığınız atopik ciltlere özel bebek nemlendiricisi hangisi?
Minel-inannesi Hcccrn kortizonlu kremi kullanmaktan kaçınmayın lutfen egzama kasintisi kötü oluyo, zaten sabah aksam incecik bi tabaka halinde en fazla 5gun kullanabilirsiniz. Önce bi dindirin sonrasi icin alerji testine bakarsiniz. Kullandigimiz sampuanlar kremler egzama onleyici olarak geciyomuş var olani hafifletselerde tamamen geciremiyolarmiş maalesef
Hamzaninannesi1411 Hcccrn oğlumda da var kortizonlu ilaç kullandık etkisi geçince yada sürmeyi unutunca tekrarlıyordu. 9.Ay için kan vermeye gittik çocuk doktoru kortizonlu kremi önermedi bepanthol sensiderm krem verdi gün de 3 4 kez sürekli yüzünü nemlendir dedi. Mustelanin sampuanini kullan dedi bakalım deniyorum geçmezse alerji testi yapacağız
Ilayda011 Hcccrn biodermın kullanıyorum benim bebegımde atopik egzama biodermın hem kremi hem losyonunu kullanıyorum iyi geliyor hem ekonomik açıdan da fıyatı iyi
Hcccrn Dr bu krem geçirmezse yapalım dedi randevu aldık. Mustela şampuan iyi gelmedi neölendiricisini alsammo bilemedim
momylerce La Roche veya bioderma almanızı öneririm mustela=çöp 🥹 Sizi üzmek istemem ama alerji olma ihtimali yüksek , biraz da bu süreçte süt ve yumurta diyeti yapın , rahatladığını göreceksiniz
Hcccrn momylerce çok teşekkür ederim önerileriniz için. Yemek tatlı vs içindedemi olmayacak süt yumurta
Minel-inannesi Hcccrn bilirsiniz illaki bu yangı hali olur ya o biter zaten en fazla 5gunde. Sabah aksam ince bi tabaka halinde kullanmak gerekiyo daha erken biterse 5gunu tamamlama sarti yok. Kremlerdende bebeginizin cildine uygun olanini deneyerek bulmaniz gerekir, her krem herkeste ayni etkiyi göstermiyor maalesef. Benim bebegime mustela stelatopia kremi iyi geldi sizin bebeginize belki baska markaninki iyi gelir
momylerce Hcccrn tabi pişmiş pişmemiş hiçbir besinde olmayacak, düşünün çubuk kraker içinde bile var , paketli gıdaların içeriğine de dikkat edebilirsiniz. Belki doktor önermeden diyeti yanlış bulabilirsiniz ama bence en güzel anlama şekliniz böyle olur
Black54 Geçen hafta bebeğimin yüzüne egzama dedi doktorumuz kortizonlu krem verdi 3. Günde geçti eğer geçmezse alerji dedi. Kremi bıraktım tekrar başladı ben de diyete başladım sabah akşam yeşillik pilav yiyorum ekstra vitamin kullanıyorum inşallah geçecek
Hcccrn Black54 bende süt yumurta diyeti yapayım ozaman inşallah geçer gece kaşıntıdan uyuyamıyor yavrum çok üzülüyorum
Ilayda011 Hcccrn biodermın kullanıyorum benim bebegımde atopik egzama biodermın hem kremi hem losyonunu kullanıyorum iyi geliyor hem ekonomik açıdan da fıyatı iyi
Ozgkd Benim kiziminda alerjisi var besin alerjisi o yuzden cok egzemasi oldu. En iyi gelen krem bioderme intensive baume oldu tavsiye ederim