Aysimameva Cocukdunyasikids diye bir istegram da site var arkadaşlar çok güzel kıyafetler koyup kargo da ise yırtık alakasız şeyler koyuyorlar aldanmayın duyun duyurun arkadaşlar sonra ürün ulaşınca da engel koyuyorlar
Evaninanasi Aysimameva ay ama dolandırıcı oldukları çok belli yaa. Kız bebeğine abiye elbise mi bakıyorsunuz?
Mltmznd Aysimameva benim başıma geldi 🤦♀️ Eşim sürpriz diye kızıma çok güzel kıyafet aldım dedi. Kargoyu bi açtık sipariş edilen ile gelen alakasız ürün. Eski defolu göndermişlerdi.Sayfaya yazdım şikayet edecem filan diye. Mesajı görmediler bile. Hakkım haram zıkkım olsun onlara 😅
Aysimameva Halimea teşekkür ederim umarım kimsenin başına gelmez ama o kadar güzel ilgi alaka öyle değişim var iade var neler sonra pat engel yok oluyorlar
Aysimameva Evaninanasi evet düğünümüz var bakıyorum daha önce de defalarca alışveriş yaptık ama böylesini görmedik resmen dalga geçer gibi yırtık şey koymuşlar alakasız o kadar berbat bir şey ki haberlere konu olacak şekilde
Aysimameva Evaninanasi başka siteden her şey alınıyor her zman ama umarım kapatılır böyle bir şey olur mu insanların hakkını kul hakkını yiyor bebekleri çocukları hayal kırıklığına uğrtıyorlar
Aysimameva Yok 3 kuzen aynı anda sipariş vermişler çocuklar üzüldü bende buraya yazmak istedim kimsenin canı yanmasın
Evaninanasi Aysimameva ah ya. Çok üzüldüm. Bütçeniz varsa ben bu sayfanın sitesinden 2 ay önce aldım. 3 günde kargolandı ve çok çok güzel geldi. Elbisenin görselini de atabilirim. Ben de kızıma ararken çok zorlanmıştım o yüzden fikir olsun diye atıyorum 🙏🏻