AsminLina0411 Kızlar bebeğim 6 aylık oldu bugün son bir haftadır çok huzursuz gece sık uyanıyor herşeye ağlıyor 6 aylıkken böyle mi oluyor nedeni nedir yardımcı olurmusunuz sizde durumlar nasıl yada nasıldı
PasifikOkyanusu AsminLina0411 malesef ki boyley6 ay 22 günlük 22 gündür gece 2 buçukta uyanıyor sabah dokuz bucuga kadar uyumuyor asla besige koyuyorum uyur belki diye yok kucak istiyor sadece kucağımda durcak oyun oynayacam hele bugün gece iki buçukta uyandı gündüz iki de uyuttum zorla ama gündüzde uykusu ya 20 dakika yada yarım saat uyumuyor altı ay atağı sanirim yada diş çıkarıyor devamlı eli agzinda
Mustafam-elifim AsminLina0411 disgeliyor gözümüz aydın ama yinede dış diyip beklemeyin bı sağlık ocağı muayenesine gidin içiniz rahatlasın ama bizde öyleydim ve bir ay o şekilde çektik maalesef patladı ve rahatladık
Milos 6 ay 16 günlüğüz bizimki de üç gündür aşırı ama aşırı huzursuz uyumuyor çok ağlıyor şaşdım valla umarım geçicidir
PasifikOkyanusu AsminLina0411 6 aya girdik başladı huzursuzluğu 22 gündür çok huzursuz gece yatmiyor oda oda geziyorum hangi yerde uğur diye kundak yapıyorum yok ayağımda sabaha kadar sallıyorum başka bı çıkar yol yok bı duzelse ne zmana düzelir diye bekliyorum
Mustafam-elifim AsminLina0411 çocuktan çocuğa değişiyor kuzum bizimki bir ay sürmüştü tamda ramazandaydi bitmiatim artik hem oruç hem kızımın mizmizligi