GizemUral Kizlar oglum 16 aylik daha once hic pisik olmadi 3 gundur cok sık kaka yapmaya baslamisyo dunde acayip bi pisik basladi doktoruna goturdum Tahliller yapildi hicbisy cikmadi cok sukur doktor azi dislerinden oluyor dedi ama cok fena durumda pisigi kipkirmizi poposu bi kac yerinin derisi soyulmus agliyor cocuk ne yapabilirim sudocrem bepanthol mustela hametan kullandim. Altini acik birakiyorum sık sık yikiyorum 😔😔
Deletedmom115 GizemUral Ayy diş dönemi oğlum da da olmuştu hatta kanamıştı bile sürekli suyla yıkardım açık bırakırdım. Hametan krem iyi gelmişti. Diş dönemi fazla kakadan dolayı pişik zaten kaçınılmaz.
GizemUral Deletedmom115 ahh hemde ne fazla kaka cocugun bagırsakları cosmus resmen gece sabaha kadar sonuyor poposu sabah kahvaltidan sonra basliyo kaka yapmaya hooop yine ayni eski halini aliyo popo kipkirmizi
Ofiser GizemUral deneyimli bir arkadaşım böyle durumda kalıp gibi Arko krem sür demişti bana eğer olursa diye deneyin isterseniz çok geçmiş olsun.
GizemUral Ofiser inanirmisin simdi surdum poposuna banada annem soyledi uyuttum insallah sabah duzelmis olur ☹️ Gece ara ara bezini degistirip tekrar surecegim arko sagolun
isilseyitoglu diş döneminde pişik bizdede oldu, ben hematen krem kullandım ama kremde çok iyi gelmedi, sonra kendiliğinden geçti
GizemUral isilseyitoglu kipkirmizi poposu ve yayilmis bi sekilde sanki yanmış haşlanmis gibi , elimi dokununca bile oyle bi sicaklik geliyor ki elime 🥺
iclalgocmen Sarı kantaron yağı kullanın. Benim annem kendisi yapar. Muhteşem bişey. Pişik yere gece sürüyorum sabah geçmiş oluyor