boranenis honey_candy topuk kanında 18.40 cıktı Daha sonra 18.80 Şuanda 12.67 çıktı. 30 ve üzeri ilaç kullanıyorlarmış. Bunların yanında sodyum ve potasyum değeride önemli. Takipteyiz
honey_candy boranenis canım o zaman sizin de değeriniz bizimki gibi düşüşte endokrin size ne dedi peki başka yani bu değer yükselme vs yapabiliyor mu ? Bende tokatta yaşıyorum bulunduğum ilde çocuk endokrinoloji olmadığı için perşembe günü samsuna gideceğim randevu aldım.. merak ediyodum bende Allah razı olsun biraz olsun rahatladım
honey_candy boranenis bide benim oğlumda testis karalığı vardı sanki değer düştükce rengi açılmaya başladı sizde öyle bi durum oldu mu henüz?
boranenis honey_candy testis kararması olmadı. Bizim bebeğimiz prematüre olduğu için prematüre vakalarında olabiliyor takip edelim dedi her ay kan verıyoruz suanda ilaç yazmadı takipte. Samsuna kdar gelebiliyorsanız ben trabzondayım burda kaşüstü numune hastanedi çocuk endokrinolojisi fatma çavuşoğlunu öneririm size sodyum potasyum ve kortizol değerleride önemli
honey_candy Keremulasss değerleri kaç çıkıyor canım çok geçmiş olsun kimse evladıyla sınanmasın inşallah
Aleyna6161 boranenis merhabalar ben de trabzon yaşıyorum. Oğlum 34 haftalik doğdu sadece kah değeri 25 çıktı, medikaldeki doktorum zamanla düşer dedi ama çocuk endokrinoloji sevk edildik , sizin bebeğiniz durumu şuan nasıl
boranenis honey_candy bebek kızmı. Hidroksiprogesteron yüksel sanırım sadece. Topuk kanı %100 güvenli bi test değil bebeginize ve kendinize zaman verin kan vererek netice cıkcak ortaya bi gösterin bakalım ins takip yapar ilaca gerek kalmadan
honey_candy Irmakmelegim kortizol bizde 2.1 cıktı canım üste sodyum ve potasyum da yazdım. Bizim cocuk doktorumuz sodyum ve potasyuma normal dedi sende hidroksiprogesteron kaç çıkmıştı ?ben acth dediğin nedir onu bilmiyorum da
Irmakmelegim honey_candy 1-10 değerinde olan hidroprogesteron 200 çıkmıştı öyle diyim yani aslında canım acth hormonuyla birlikte salgılanan hormon kızım sabah yarı tablet ilaç içiyor kahvltisonra suda eriyor veriyorum öğlen çeyrek tablet içiyor ve aksm da çeyrek tablet içiyor 3 ayda bir rutin kontrol ve kan tahlili var siz çocuk doktoruna deil direk çocuk endoklin doktorumuz na gidin en iyisine istanbuldaysaniz DR TEOMAN AKCAY SAYILI EN IYI DOKTORDUR BU ALANDA KIZIMI DA GOTURDUM AMA BIZE BIR TIK UZAK BURSADA OLDUGUM ICIN BURSADA ULUDAG ENDOKLIN VE COCUK SAGLIGI ANA BILIM BASKANIDIR PROF DR OMER TARIM BU IKISI DISINDA ASLA BASKA BIR DOKTORA GUVENMEM ENDOKLIN KONUSUNDA çocuk doktorumuz zaten ayrı bizimde
Irmakmelegim honey_candy Bakın buradaki değer 202 ya aslında tehlikeli bir kız çocuğunda 6 7 olması nrml değeri ve bu değer kortizon hormonun az salgilanmasi erkek lik hormonun bir tık fazla salgilanmasina sebeb oluyor aslında diyebilirim bu kızımın geçen seneki bir tahlilinden
Irmakmelegim honey_candy dediğim gibi o hormon tek tedavisi ilaç (genkort) kızım bu ilacı 1 yildir kullaniyor ve çok iyi işinde uzman endoklin çocuk götürün tek bir doktorla kalmayın tecrübeyle sabit
honey_candy Irmakmelegim anladım canım artık bizde perşembe günü bir neticeye varacağız endokrinoloji bölümüne randevu almıştık