Gulcinemre Güzel anneler yeni doğum yaptım sütüm var ama biraz az yani şöyle söyliyim bebeğimin tam doyması için günde 1-2 defa mama takviyesi yapıyorum mama kullanmakta istemiyorum gaz ve kabızlık sorunları olduğu için süt artırmak için önerileriniz neler ? Rabbim hepimizin bebeğine sağlıkla büyümek nasip etsin inşallah 🤲🏼
edafmo Gulcinemre bol bol su, yeşil yapraklı sebzeler özellikle dereotu ve yeşil soğan, tahin pekmez, ceviz, hurma, hipp veya humana anne çayı, Solgar vitamin. Su, tahin pekmez, Solgar üçlüsü beni kurtarıyor baya
HasanEralp Gulcinemre sütüm yok dile yapmadığım, denemediğim bir şey kalmadı ama çok şükür haftaya 1 yaşına girecek hala emziriyorum 🙏 bol bol emzir. Ben 2. Günden mama vermeye başlamıştım bence mama vermemeyi düşünme ver içsin
BeyzaCicek Bende bir kaç gün mama kullanmıştım bebeğimi o dönemde çok sık emzirdim ve makine ile sağımda yaptım çoğaldı sütüm bu arada günde 3lt su için emzirmeden önce ve sonra bir bardak için mutlaka çoğalacaktır ,anne sütünün %80 zaten sudur :)