Buse_asya23 mrb anneler .2,5 aydr.sezeryan.oldum.fakat.hala.hasta olmadm. uzerine.gobegim ve kilomda artti. dyet yapamyorm stüm azaldii.ne zaman hasta olrm acaba
Zara1997 Buse_asya23 bende aynı senin gibiyim daha adet olamadım üstelik sivilcelerim de çıktı kocaman
Mzgnugursain Mygirlmybaby bu sorun olucak bişey değil normal olan bişey korkmayın kimisi iki yıla kadar olmuyor sütünüzün çoğalması içinde şok markette Malta’na içecek var çok iyi geliyo sütü çoğaltıyor içmenizi tavsiye ederim birde dere otu yiyin
momofdragon Buse_asya23 doktora gittim 2 yıla kadar olmayabilirsiniz, 2 yıldan sonra ilac tedavisi baslarız gerekirse dedi. Bebeğim 7.5 aylık bu arada. Herkeste sürec farklı ilerliyor stres yapmayın bence hiç 😍😇
Gokceyuksel Emzirme sürecinde hormonlar sebebiyle adet olmamak gayet normal. Her kadında farklı oluyor süreç. Ben lohusa kanamam bitikten 5 gün sonra da adet oldum hemen. 1 yıl da olmayabilirsiniz hemen de olabilirsiniz. Tamamen hormonlarla alakalı. İlaç kullanmaya gerek yok.
Naimehmet5038 Buse_asya23 18 ay oldu benim hala olmadim iki gün önce çok az oldum lekelnme gibi tamamen olmayı bekliyorum emziriyorum bu arada