BSG2308 Hangi bezi kullanıyosunuz kızlar molfix pure soft kullanıyoruz ama aşırı pahalı sleppy ve baby turvco kullandım sızdırdı
Sinem61 BSG2308 Molfix pure soft kullanıyorum ben de . Baby turco çok önerdiler aldım ama bence çok kötü. Gündüz üç saatte bir değişiyorum . Bir gün 5 saat geçti hemen kızardı poposu . Ama Molfixi gece takıyorum sabaha kadar hiç bir sorun yaşamıyorum . Sleepy de bir tık daha iyi ama yine de ben beğenmedim.
Leo2020 BSG2308 Sinem61 bugün ilk defa Prima pahalı artık yeter diyerek sleepy sipariş ettim kötü demişsiniz ya şansıma. İptal etcem herhalde siparişi korkuttunuz zaten pişik olmaya çok müsait bizimki 😌
Cyerg BSG2308 baby turco kullanıyorum ama memnun değilim, pişik vesaire yapmadı ama tuhaf bi bez yani. Molfixin normalinden memnunum, onun fiyatı daha uygun? Jenny willy miydi neydi, o da pişik sızdırma yapmadı bizde çok kısa süre kullandım ama
Aatamom Leo2020 kesinlikle sızdırıyor sleepy bende baby turco aldim onunda cırtları vasatmış simdi neye gececegimi bilmiyorum 🤦🏼♀
Sinem61 Leo2020 Primadan önce kullansanız belki sorun olmazdı ama Primadan sonra çok vasat gelir size bence . Ama şöyle de düşünürsek primanin içinde çok kimyasal varmış sleepy doğal içerikliymis . Hem iyi hem doğal Molfix var ben onu kullanıyorum püre soft serisini ucuz sayılmaz ama aşırı memnunum
Leo2020 Sinem61 bir de pure soft araştırayım bakalım en azından içeriğine bakayım petrol ürünü falan yoksa her türlü primadan ucuzdur diyerek ona geçeyim bari