Merhabalar 16.aydan…. bizde de bitmeyen gaz, kramp, şişkinlik ve en zoru uyuyamama… birçok alerji doktoruyla görüşüp sonuç alamayıp zamana bırakmakla cözüm bulabildik artik.. cunku diyetler şikayetleri azaltsada bitirmiyor, bu kadar agir sonuclar tekbir besine alerji degil inanin bu cocuklar bence bircok seyi tolwre edemiyor ve tek cozumu zamanla bagirsak florasinin gelismesi oldugunu duusnuyorum… diyetlerin bedelleri cok agir cocuga bircok seyi veremeemk, surekli yedigine dikkat edip zaten uykusuzken bir de gucten dusmek ve en onemlisi sıkintıların devam etmesi…. dogdugundan beri ne cekiyoruz bir allah bikiyor ama varligina bin sukur daha beteri olmasin. 10 ay noyunca gunduz uykularini kucagimda tuttum ne kadar uyursa o kadar kollarimdaydi cunku oyle cok gazi vardi ki kendi asla uyuyamiyordu bu aliskanlik falan degil, yasamayan anlamiyor. Simdi gunduzleri yatagina yatiidyorum ama yarim saat malsimum yaiyor sonra geri memeyle devam ettirebiliyorum dalabilirse…. memede surekli kivranma halinde. Geceleri zaditen damla biraz daha yogunlastiriyor uykusunu ama maksimim 2 saat kesintisiz uyuyabiliyor. Sabah 10 gibi kalkar ama 6 dan sonra sabha karsi 20 dakikada bir 10 dakikada bir kivranarak uyanir….. hep uykusuz, huzursuz bir bebek cok sabir dileye dileye geciyor zaman..