Show_must_go_on BaranOgur didikleyip veriyordum küçük küçük şimdi küçük loklamar halinde veriyorum kılçıksız olsa bile bazı balıklar iyice kontrol ediyorum
Crknkz BaranOgur didikliyorum minik bir şekilde öyle veriyorum kılçık kalıcak diye ödü kopuyor insanın
BaranOgur Rez Şuanda birşey vermiyorum 😊 Daha önce birkaç defa temizleyip , sade vermek istedim ve yediremedim. Tecrübeli Annelere danışmak istedim
Saripapatyamm_ BaranOgur Her türlü denedim yemedi asla. Didikledim sade verdim, çorbada, makarnada, pilavda hiç birini yemedi. Balığın tadınu aldığı gibi tükürüyor 🤦🏻♀️
BaranOgur Saripapatyamm_ Bizim Bebeğimizde maalesef aynı şekilde davranıyor…Umarım çözüm yolu buluruz çünkü tableti şuanda kullanmak istemiyorum. 😓
minikkusuuummm- BaranOgur ilk zamanlar corba olarak cok vermistim simdi balıgı temizleyip iyice ayıklayip kücük kücük parçalar halinde yediriyorum. Haftada iki kez mutlaka.
Saripapatyamm_ mervemama Teşekkür ederim. kızım genel olarak köfte sevmiyor. Normal kıymalı köfteyi, mücveri de yemez ki 🤦🏻♀️