Melikerdemm Ayla63 benm sütüm hep azdı malesef hic bir sey de arttırmadı kisinin vücuduyla alakalı sanırım
safaozbn Ayla63 her emzirme sonrası 20şer dakika sağma yapıyorum ben emzirme danışmanım öyle söyledi yiyeceklerin pek bir faydası olduğunu düşünmüyorum doğum yaptığımdan beri deli gibi yedirdiler özellikle şekerli şeyleri ama elde var sıfır bugün 2. Günüm ilerleyen günlerde umarım faydasını görürüm bir de bol su 🤍
MeltemAK27 Ayla63 kuru dut incir kurusu bulgur pilavı rezene birde ben Hekimhan ziyade milk tea var süt çayı ondan içtim günde bir bardak cidden inanılmaz faydasını gördüm onun dışında sağlıklı beslenmek ve 3 lt su olabildiğince su tüketmeye özen gösterin kafaya takıp kendinize de stres yapmayın ılık duş alıp kötü düşünmeyin o zaman zamanla artacaktır sık sık da emzirin 🥰
Sinem61 Ayla63 sanmıyorum bebeğe icirmiyoruz ki kendimiz içiyoruz. Ben çok kullandım çok da faydasını gördüm
Buse_asya23 yesil.sogan.,.bulgur.pilavi, tahin.helvasi,sut,yogurt,rezene,badem,fndik,bol su,marul,havuc
Ayla63 Melikerdemm olabilir yani ben sezeryan doğum yaptım çocuğum küvezde bı haftadır,pompayla sıkıyorum kesilmesin diye yöntemler arıyorum
Canyavrum Melikerdemm kesınlıkle katılıyorum.artsın dıye o kadar ugrastım ki.denedıklerımı saymakla bıtıremem.bunye mesele bu.oyle stres falan da hikaye..ne yaparsan yap olmayınca olmuyor .
MeltemAK27 Melikerdemm öyle düşünme ne kadarlık bebeğin birde onun emmesiyle senin sağdığın asla bir değil sıcak duş al rezene iç her gün yeşil yapraklı sebzeler tavuk ye bu aktarlarda anne çayları var onlardan tüket benimde bebeğim sarılık oldu hastanede sağdılar sütüm çok azdı bebeğim küçüktü birde doğru düzgün ememiyordu ama ben buna rağmen asla saate bakmaksızın sürekli emzirdim oda çok etkili he temiz tutamadım sanırım mastit oldum ona rağmen ağlayarak emzirdim duşta masaj yaptım sağdım süt çayı içtim mamaya da başlamıştık bu arada kilosu en minimumda gidiyordu çok şükür 2 haftadır mamayı bıraktım oda sadece gece 1 defa veriyordum uzun uyusun bende dinleneyim diye şimdi oda yok kilo alımı da iyi oldu çok şükür
MeltemAK27 safaozbn yediklerinin mutlaka var ama 20 şer dakika sağma her defasında ben aynı hatayı yaptım bana da dediler sürekli sağ göğüslerimi çok yordum 3 defa Mastit oldum bir kere pamukçuk mastit doğum sancısından beter 2 kutu antibiyotik ve 12 tane antibiyotik iğne kullandım o kadar kötüydüm göğüslerini dinlendir mutlaka ve her emzirme sonrası nemli bezle sil kurula ıslak bırakma bebeğin ağzındaki organizmalarda süt kanallarını tıkayarak enfeksiyon sebebiyet veriyor temiz tut ve dinlendir mutlaka rezene çayı ve ziyade milk tea var benimde çok azdı gerçekten inanılmaz faydasını gördüm
Melikerdemm MeltemAK27 yeni gördüm msjımızı kusura bakmayın neler denedim bende duslar anne cayları hamilelgimde almadogım kiloyu aldım bende mama taraftarı diildim oyuzden günde iki kere veriyodum onun dsında hep memedeydi ama maalesef suan 6.5 aylık ve sag gögsüm artık dolmuyo bile normalde 6-7 saatte sertlesirdi simdi hic
MeltemAK27 Melikerdemm emin olun sert göğüste çok fazla süt olmaz yumuşak göğüste çok süt olur sizin sütünüz oturmuş göğüsleriniz o yüzden sertleşmiyordur ki en güzeli daha çok süt var demek sizin en iyisini bilirsiniz tabi ama benden size nacizane emzirmeye devam edin 🥰