Hkshkshsk Kizlar sizde de oluyor mu bu uygulamadan bildirim gelince bebek gülme sesi geliyor mu bugün geldi yatıyordum korktum bian bı baktım happy kids gelişmiş sadece bildirim sizlerde de geliyor mu ya geçende oldu gece geldi uykudan korkarak kalktım
Minigim38 Hkshkshsk ayyy çok güzel ama yaaa ondan gülme sesi gelince benimde gülesim geliyor 😅😅ilk başta gece geldi eşimle çok korktuk bebeğimden geliyor sandım
Hkshkshsk bebek-kaya ilk geldiğinde çok korktum geceydi oğlum yatıyor eşim yatıyor gülme sesi gelince korktum eşimde uyandı sese 😅 ikimizde korkmuştum bu ses nerden geliyor eğer böyle gelirse silerim kız uygulamayı
PinkLove_ Hkshkshsk Evet telefonun ayarlar kısmından happy kidsin bildirimlerini Kapatın bir daha size bildirim gelmez
Hkshkshsk Yorgunummm kız bende kaç defa oldu korktum hep gece geliyirdu bugünde sabaha karşı oldu hep sorayım sizede oluyor mu diye en sonunda silicekstim valla Allah’tan biri bildrimleri kapat gelmiyor dedi kapattım bildiğin bebek gume sesi geliyir korkunc oluyor cidden 😅😅😅