Melikerdemm Daphnee bende dedigim gibi 20 günlüge kadar bezini iyi dolduruyo diye vermek istemiyodum mamayı doydugunu düsünüyodum ama öyle diilmis. Eger bacaklarını kendne cekiyosa ozaman gazı var demektir zamanla gözlemleyerek cözülüyo bazı hareketler
Daphnee Melikerdemm evet bacaklarını kendine çekiyor ıkınıyor sürekli çıkarıyor da aslında ama çok var demek gazı 60 cc mamayı bitirmiyor benim kızım bu yüzden aç olduğunu düşünmüyorum gaz yüzünden kopuyor yaygara
Melikerdemm Daphnee demekki evet ne kadarlık bebeginiz daha bagırsakları tam gelismedigi icin de ne kadar cıkarsalarda yeterli gelmiyo malesef allah kolaylık versn
Turuncgil Daphnee sütünüz tazyikli olabilir bebegin bogazına dolup konforlu emmesini zorlastiriyor olabilir. Benim bebegimde emerken bazen zorlanir gibi yapiyor sgliyor memeyi birakiyor nefes nefese kaliyor oysaki sutum tazyikli geliyormus
Turuncgil Daphnee ön sütümü elimle sağdım sonra emzirdim, emzirirken de makas seklinde tutarak emzirdim
Daphnee Turuncgil ben de makaslayarak tutuyorum sağım yapıp emzirmeyi deneyeyim ben de teşekkür ederim