Aysen32 25 günlük bebegim var 2 3 güne bir sigara iciyorum canım istiyor engel olamıyorum hem tuvalete çıkmamı sağlıyor içtikten sonra 2 3 saat emzirmiyorum böyle yapan var mii
zynp-1994 Aysen32 evet bende içiyorum sadece hemen uyuduktan sonra bi buçuk iki saat uyanmıyor zaten o zaman içiyorum o uyanıncaya kadar geçmiş oluyor
hestiaone zynp-1994 o uyanıncaya kadar belki kokusu geçer ama sigaradan ciğerlerinize çektiğiniz o pis kimyasallar ne olacak? İster istemez sütünüze de geçiyor ve etki ediyor.Minicik bir bedene bu kötülüğü nasıl yapabiliyorsunuz canım istiyor diye anlayamıyorum.Umarım tamamen bırakırsınız
zynp-1994 hestiaone umarım maalesef kötü bir şey ama alışkanlık şeylik özellikle bu uykusuz dönemlerde ne bileyim kötü hemen şey yapmayalım lütfen anlıyoruz biz içen bir kesim var içmeyen bir kesim var maalesef bizde içiyoruz ama yine bebeğimizi koruyarak
Aysen32 Ah keşke denildiği gibi kolay olsa ama öyle olmuyor insan ister mi bebise kötü bir şey olsun ama minimum seviyede de olsa oluyor malesef