Merosat Arkadaşlar 2 süpürgem birden bozuldu şuan aşırı bir masrafta yapamam fantomun dikeylerinide normal süpürgelerine çok övüyorlar. Kullanıp memnun kaldığınız bir model varmı?
mucizeminnosum Merosat valla benim evde var da ben evde değilim model olarak ne bilmiyorum şuan dik süpürge olandan var kırmızı çekişi falan iyi yerde kaplamıyo he sesi var mı var ama annemde fakir dik süpürge var o ondan daha çok ses çıkarıyo mesela ben memnunum yani
Anr5155 Merosat benim evde eşimin bekarlık zamanında kalma normal süpürgesi var çekim gücü falan çok iyi memnunum dikey süpürgesini de bir akrabamda gördüm kullanırken parçaları ayrılıyor sürekli onu takmakla uğraşıyordu ama hepsi öyle mi bilemem
Gnsdrn Merosat fantomun dikey supurgesını kullanıyorum. Nerdeyse normal supurgemi kulannmıcam o derece memnunum. Sesi bıraz fazla ama cekım gucu cok guzel. Cok pratik. Fiyatı da uygun diger supurgelere göre
maygirl Gnsdrn merhaba yazali cok olmus halen burdamisniz blmiyorum ama buralardaysaniz bu supurge icn bsey sormak istiyorum?😃
Aybalosmoms Trendyolda yazarsanız en çok satan kırmızındil süpürge var fiyatı da 699 lira gibi bişey, benim favorilerimde ekli ama ben şarjlı istediğim için bekletiyorum😊
EndlessLove_ Merosat bende de kırmızısı var. Bende çok memnunum. Diğer büyük Arçelik süpürgemi kullanmıyorum nerdeyse. Hem çekim gücü çok iyi hemde aşırı pratik. Sesi var sadece oda bizim için bir problem teşkil etmiyor
Burcu-brk Merosat bende yaklaşık 4 yıldan beri kullanıyorum dedikleri gibi biraz sesli ama fiyatına göre çok iyi bir ürün..
ofelyaa11 Merosat fantomun normal süpürgesini kullanıyorum çekim gücü gayet iyi dikey olanı da çok övüyorlar