Herkese merhaba iki aylık oldu ya beş gün önce oldu. Öncelikle biz doktoru eve çağırdık hastane ortamı istemediğim için iğne yapılırken ağlama sesini duydum ve ev ortamı olduğu için başında eşim ve arkadaşları vardı zannediyorum korkudan ağladı çünkü doktor acı çekmediğini söyledi nitekim kucağıma aldığımda titriyordu zannediyorum gerçekten çok korkmuştu halbuki doktor en sevdiği şarkıyı açtı ve teyzesi elini tutuyordu ama yine de çok korkuyorlar emin olun hastane ortamında da çok korkuyorlardır ev ortamında ister istemez sesini duyduğum için şahit oldum kucağıma aldığımda daha önce hiç şahit olmadığım şekilde ağladı yani herkes alışıktır gaz ağlaması Acıtma ağlaması canımın sıkılma ağlaması ama bacaklarını titreterek ağlattı bir korku ağlamasıydı muhtemelen ilk 2 saat gayet kolaydı 2 saatten sonra acı oldu fitil verdim kcak hiç istemedi sürekli bebek arabasında 30 sette gezdirdim ve emzirdim hatta orada uyudu benim oğlum bardağı çıkartınca rahatladı doktor barda k kapatmış onu çıkarttığımda bacaklarını normal hareket ettirmeye başladı fitilden sonra rahat olacağız sadece arada bir 1 dakikadan az bir süre ağladı ama o kadar olur ve tabii ki iki gün boyunca pek huzurlu olmuyorlar
Dikişlerini sürekli tera misin kullandım bugün beşinci gün dün akşam yıkadım o kadar rahat uyudu ki çok şükür atlattık geç kalmadan yaptırın derim sarılık durumumuz vardı yoksa bir haftalıkken yaptırmak isterdim ne kadar büyürse o kadar bilinçli oluyor ve acı çekiyor