Balbeby Kızlar oğlum iki hafta önce ishal oldu sonra pişik oldu tam geçiyor dedik geri pişik oldu ama nasıl pişik kanıyor pipisi poposu başınıza geldimi hiç nasıl başa ciktiniz bu pisikle sürekli ağlıyor travozol ve sudocrem kullanıyorum ama fayda etmedi
Mdorukkk Balbeby canım eskilerin tüplü Arko kremi varya baya yağlı olan yeşil beyaz. Tek çözüm onda buldum ben hametan ile dönüşümlü kullandım geçti
midekoruyucu Balbeby o bi çeşit mantar oluyor canım kanamalı olan pişik değil. Kızımda çok çektim bir tek trosyd krem de buldum şifayı. Önce onu iyice her yerine sürüp üzerine sudocrem sürdüm çok şükür akşama toparladığını gördüm 1-2 güne geçti
Turkankk Balbeby merhaba benim bebeğim de pişik olmuştu poposu kanıyordu travazol kullandım geçmedi hamazing diye bir krem var onu kullandım 4 günde geçmişti birde doktor tek krem kullan sürekli krem değiştirme demişti bana
Balbeby Turkankk denemediğim.kalmadi şimdi arko deneyeceğim oda gecirmezse mecburen hastaneye gideceğim
Mdorukkk Balbeby sağlık ocağına da hametan yazdır onu da kullan hemen geçer inşallah. Bana Arko’yu çok söylediler dinlemedim çok çektim pişiği 1 gün Arko aldım umutsuz bir şekilde sabahtan akşama söndü pişikler
Turkankk Balbeby bende sizin gibi herşeyi denedim geçmedi en son doktora gittim şimdiye kdar neden gelmedin çok geç kalmışsın dedi
Mdorukkk Balbeby tamam hametanı sür eczaneden ya da marketten Arko’yu da aşıp kullanırsan geçer inşallah. Geçmiş olsun❤️