Tugbaturgut Merhabalar dün 5.5 aylık oğlumu sünnet ettirdik karton bardak kesip kapatıyorum ama bugün sargısı açılacak ve bardak oraya temas edip acıtır diye korkuyorum sargı açıldıktan sonra nasıl korudunuz o bölgeyi tecrübeli anneler yazabilir mi 🌸
Elaa_gozz Tugbaturgut ben 1 aylıkken yaptırdım sargısını biz eve gelir gelmez açtık beklemedik hiç ve 3 gün banyo yaptırana kadar karton bardak kullandım hiç bir sorun olmadı bardağın ağız kısmını bacağına gelen kısmına koyarsan acıtmaz o kısmına da değmiyor bezde olduğu için hiç etki etmiyor 3 gün sonra banyo yapıncada 1 hafta her banyosundaki suya batikon damlatıp içine yatırdım doktorumuz onu önermişti ve teramisin kullandık 3 gün sonrasın da vazelin kullandım ve en önemlisi sürekli ittirip arasındaki idrar tortularını temizlemek hâlâ da o şekilde temizliyorum
canikoko Ben de 26 günlükken yaptırdım zaten bardak çıktıktan sonra o kadar çabuk iyileşiyor ki. Hiç huzursuzluk da yapmıyor beze temastan dolayı. Endişe etmeyin☺️
Hndealnathn 9 aylıktı sünnet oldu oğlum ne bir sargı bezi vardı ne bir bardak. Doktor 15 gün kadar 1 numara büyük bez takın yeter insanın idrarı iyileştirici özelliğe sahip sadece diski değmesin pipiye 1 hafta dedi o kadar 5 günde iyileşti oğlum ne bir ağlaması oldu ne huzursuzluğu