Selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var ruhen çok bitik durumdayım bu temizlik beni yaşlandırdı daha 22 yaşındayım 40 yaşında gösteriyorum evimde yemek yapamıyorum mutfağım kirlencek diye ellerim ıslak dolaba dokunamiyorum mesela salata yaparim o an dolaptan bisey almam gerekiyor elimi suyun altına tutsamda yeterli gelmiyo elimdeki koku baharatliklara dolaba siniyor gibimi geliyo elimi her biseye attığımda deterjanla yıkayıp koklayıp elimi öyle dokunuyorum bir yerlere evi bir süpürmem saatlerimi aliyo tost makinam kullanmıyorum her kullandığımda yağ çözle sanki birdaha kullanılmayacak gibi temizliyorum böyle temizlicegime kullanmim diyorum madem iki yıldır evliyim robotum hala paketli rafta duruyo eşim bana diyo su haline. Bak yıpranmışsin falan diyo çok üzülüyorum bu kadar şey yapmama bende kızıyorum kendime al bak diyorum kocan ne.diyor diyorum ama engel olamiyom kendime bir haftadır temizlik yapıyorum ellerim deterjandan hep yarılmış nene eli gibi suya bile sokamiyorum afedersiniz eşime zaman bile ayırmıyorum kızlar birlikte bile olmak istemiyorum eşimin kılları dökülüyor diye yatağı hep temizliyorum off çok yoruldum nene gibi oldum napcam benn