Busra1998 Kızlar eşim bedelli askerlik yapacak yarın gece yola cıkacak cumartesi günü teslim olacak ankara mamakta yapacak eşi bedeli askerlik yapan varmı telefon kullanımı nasıl bilgisi olan yazabilirmi
yamans Busra1998 benim eşim 4 yıl önce gitmişti o zaman tuşlu telefon kullanıyordu her akşam konuşuyorduk
Sahingiller Busra1998 benim eşim 4,5 sene önce yaptı gaziantep islahiye’de yaptı İlk gittiğinde tuşlu telefonla konuşuyorduk kendi Android telefonunu bana bırakmıştı o zaman nişanlıydık bir hafta sonra Android telefonu ona gönderdim android’le konuşuyorduk sıkıntı olmuyordu
Hayatbanavaykikivayvay Busra1998 kardesim geçen ay yaptı. Tuşlu telefon goturdu. Bei saatlerde ariyordu arada mesaj atiyordu konusuyorduk yani
Busra1998 yamans ya gercekten ulaşamam diye çok korkuyorum 2.5 yaşında kızımda var deprem bölgesindeyiz o bana ulaşamassa bn ona ulaşamassam diye
Cilemsakalli Benim eşimde 4 sene önce bedelli yaptı. Tuşlu telefon götürdü çok rahattı sürekli konuşuyorduk.
yamans Busra1998 gündüz ulaşmak sıkıntı olur ama akşam ulaşabilirsiniz. Yanınızda kalabilecek kimse yok mu?
Sahingiller Busra1998 büyük geçmiş olsun canım inşallah sizler aileniz iyidir. Bende Adıyamanliyim Rabbim bir daha göstermesin inşallah. Benim eltim de hatayli ve ismi Büşra bı an o sandım da sizi😂 düşününce onun iki oğlu var ve kaynım askeri personel 😂