ozlemunluu Merhaba kızlar Kehribar kolye ne zaman takmaya başladınız boynuna mi yoksa bileğine mi taktınız bebeğim 3 aylık yeni aldım neresine takacağıma karar veremedim
serifemirac ozlemunluu bende 3 aylıkken almıştım boynuna taktım 1ç5 yaşındayız hala takılı boynunda bence çok faydası var iyi ki almışım
Melis1706 ozlemunluu Ben almadim hic pek acikcasi faydasi oldugunu dusunmuyorum herkesin dusuncesine saygim sonsuz.birde boncuklarin kopmasindan dolayi o riski goze alamam
Erbear ozlemunluu doğar doğmaz tktim oglumada kizinada şuan bir aylık kızım oğlum bir yaşında hala boynunda
izd ozlemunluu ya i annesi olarak siz bilirsiniz ancak uzmanlar, bilimsel bir kanıt bulunmamakla beraber, kehriabr kolyelerde çok falza boğaza kaçma vakaları yaşandığı için tavsiye etmiyorlar. Ben kullanmayacağım mesela. %10 bile olsa hayati bir risk almak istemem.
ozlemunluu serifemirac boynundan çekmeye çalışır falan diye korkuyorum açıkçası🙃 bende faydası olabileceğini düşünüyorum
Blackeagle Melis1706 ozlemunluu Boncukları ipe o kadar sağlam ki 3 senedir bir fiil banyo dahil çıkarmadan kullanıyorum yazın denize girerken bile çıkarmadım oğlum tam denize su bebesi evimiz denize yakın yazın haftanın 6 günü denizdeki siz düşünün sadece ayda 1 çıkarıp toprağa göremerim kötü enerjiler gitsin diye ne Boncuklarında kırılma oldu nede ipinde bi eskime bu tüylenme küçükken başlayınca kolye oğlumu rahatsız etmedi orijinali alırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız daha faydasini görürsünüz 😊
serifemirac Melisammmm ben aktardan almıştım. Her yere bende güvenmiyorum özellikle internetten sarılanlara
Blackeagle ozlemunluu 3 aylıktı aldığımda ilk zamanlar uyurken vs ayağına dolardım sonra boyununa taktım şimdi 3 hiç çıkarmadım kendisi de çok seviyor iyi ki almışım çok memnun kaldım 😊
Marselinannesi ozlemunluu bir doktor olarak Asla tavsiye etmem. Bir yere takılsa ya da kopsa çok büyük risk bebek için. Hiçbir bilimsel yanı yok ama riski çok