Doğumdan sonra süt ne zaman gelir kaç gündür süt damla damla geliyor bebeğim de tutmuyor. Sütun çok gelmesi ve bebeğin tutması için ne yapabilirim
1Annevekizi 5 gün sonra geldi benimki göğüs ucumda yoktu tutamıyordu önce silikon göğüs ucu ile emzirmeye çalıştım ağzına büyük geldi çekemedi daha sonrasında hergun elektrikli sagma makinasi ile sağım yaptım.hem göğüs ucunu çıkardı hemde sütüm gelmeye başladı
1Annevekizi siringayla sagdigin süt yada mama hafif hafif sıkarak denedim ben, eşin yardım ederse daha kolay olur. Emdikçe çoğalıyor, taze soğan gibi süt yapan şeylerin de faydası var bence. Karnın iyi doymali aç durma, bol su 🙏🏼 moralin de önemli tabi
Yukariii
Feyzosumunannesi gogus ucum da var süt damla damla geliyor elimle sıkmaya çalışıyorum gelsin diye ama nafile 🥺🥺
Cyerg emzirmedim diye ağladım aç kalıyor diye. Mecbur mama verdim ama ne yaptıysam süt gelmedi. Damla damla geliyor. Eşimde yardımcı oluyor ama artık ne yapsam diye düşünüyorum 😭
Ten teması şart sık sık emzirmelisin ağzına süt damlat rahat ol sakince ver memeni bir haftaya alışırsınız bebişinle emmeye sağlıkla büyüt
Hcccrn aminnn insalh gerçekten herseyi deniyorum ama süt gelmiyor bir türlü 🥺
1Annevekizi bebek ne kadar çok emerse o kadar çabuk gelir sutunuz betlaks damla kullandım adını doğru yazdım mu bilmiyorum ama süt arttırıcı damla ve sağım da yapın mutlaka
Feyzosumunannesi tavsiye icjn teşekkür ederim bunu da deneyeceğim inslah bende faydasını görürüm 🥺
1Annevekizi dediğim yöntemi deneyin açken tutuyor. Şimdi yapamazsınız zaten büyüdükçe daha zor oluyor olmazsa da üzülmeyin sağlıklı olsunlar yeter. Benim bebeğim de 1.5 ay gibi süre emdi, ne yaparsam olmadı. Sonra sagarak verdim ama zamanla azaldı. Çok şükür sağlıklı şuan
🥺🥺🥺🥺
💔💔💔
😑😑😑😑
😣😣😣
Cyerg tavsiye icin teşekkür ediyorum deneyeceğim 🌸
😑😑😑