iyi ginker 14 aylik kizim var yuzunde kuvuk kuvuk kabafciklar var 1 aya kadar yanaklarindaydi simdi yuzune yayilmaya basladi kuru cildi ondan diyolar ne kulana bilirim bilginiz varmi basina gelen yada
aselclk Alerjik olabilir benim kızımda hava değişiminden olmuştu cerave öneriyorum çok faydasını gördüm
aselclk çok sarıyorsanız ev çok sıcaksa ondan olur
MinikLokumm Cerave hangi kremi benim bebegimde akne seklinde ucu çıkmış bir sekilde çıkıyor yüzünde bir veya iki tane neden anlamadim zaten alerjisi var sut alerjisi gıdalara karşı ondan mi acaba ek gida da yemiyor ama dogru duzgun suan 11 aylık doğduğunda da olmustu gecmisti ama simdi neden oldu bilmiyorum doktora gidince de sorucam ama
2522 Cerave nemlendirici krem eczaneye sorun o verir biz eczacıya demiştik vermişti
Zuleyhadere yok cok sicqk olmuyor sicaktan olsa tum vucudunda olmazmi tek yuzunde var suan
aselclk bizimde öyleydi doktora gittiktik sıcaktan dedi çok kalın giydirmeyin ben birde sıcak odada 2 kat örtüyordum sıcaktan olmuştu bizimki sonra azalttım hem kıyafetınden hemde üstüne sadece birtane örtüm uyuyunca geçti sonradan