mobesebesir Enfall nişasta sürün çok iyi geliyor pudra da iyi geliyor öncesinde yıkayıp kurulayın ıslak mendil kullanmayın
mobesebesir Enfall bebek yağı ise yarar mı bilmiyorum ama yıkayıp kurutun ıslak mendil kullanmayın çok tozmasina müsade etmeden pudra yada nişasta sürün pisige iyi geliyor
Ecemoz1 Enfall zeytinyağı sürün ama iyi gelmezki pişiğe. Sağlık ocağından yazdırın hametanı çok iyi geliyo
Aatamom Enfall Bende sebamedle başladım arkadasim onerdi ama hic iyi gelmedi bize sudocrem e gectim o iyi geldi her bebekte değişiyor ürünler keske hepsine sabit birsey iyi gelse anneler caresiz kalmasa ama deneye deneye bulucaz artik napalim canları sagolsun 🥰😊
hndstncvzlikek Kahvaltılık yağ var o anında kesiyor annem eskiden öyle yaparmış denendi işe yarıyor canım, onun dısında her alt acınca hametan pomad sürüyorum bir de kesinlikle yıka altını ve havalandır gecıyor hemen
Helbetyakalayamambeyefendi Enfall sık sık havalandir ve yika,sonra guzelce kremle😶 zeytinyagi da dene istersen
Meralumay Enfall bende aynı durumu yaşamıştım yapmadığım şey kalmadı bez olarak sleeppy kullanıyordum benzi değiştirip baby turco aldım onu kullanırken marketlerde Arko krem var tüp olanı onu kullandım ertesi gün iyileşti çok kötü olmuştu kanıyordu Arko geçirdi belki bez iyi geldi bilemiyorum artık
Mutluanne- Enfall aynı durumu yaşadım ve aynı senin gibi sudocrem ve Bepanthol kullandım geçmedi. Arkonun küçük fiş şeklinde kremi var üstünde C classic yağlı Krem yazıyor tek kullanımda geçti çok şükür
Elaa_gozz Enfall canım bizimde aynı şekildeydeydi doktorun verdiği kremleri de kullandık ama geçmedi süt alerjisi olduğunu öğrendik yani doktorum denememi söyledi süt ürünlerini kestim bebeğimin pişiği de gitti bunun için bir doktora git öncelikle çünkü her kullandığın krem onu daha kötüye götürebilir ama doğal ya da alma kantoron yağı kullanabilirsin ben pişik geçtikten sonra kremleri kullanmayı da bıraktım şu an kantoron yağ kullanıyorum