aylizinannesiii Kızlar kizim elini parmaklarını hep ağzına koyuyor iki üç gündür alışkanlık haline getirdi nasıl vazgecirebilirim bu durumdan sürekli ağzında elleri
mucizeminnosum aylizinannesiii oral dönemdeyse normal o da asıl müdahale ederseniz kötü olur bırakın o dönemini rahatça yaşasın yoksa ilerde kişilikte bile sorun oluyomuş bu dönemini yaşayamayanlarda doktorumuz en başından demişti müdahale etmiyoruz kesinlikle diye illa elini ağzından çeksin istiyosanız bişe uzatın o eliyle aldığında çekcektir zaten ağzından
Nare09 Oğlum 6 ay 21 günlük. 2. Ayından beri öyle ben emzik veriyorum müdahale etmeye çalılıyorum ama yok yani fayda sağlamıyor. Eli ağzından çıkmıyor benimkinin de. Sizinki kaç aylık?
aylizinannesiii mucizeminnosum iki buçuk yaşında canım o dönemleri çok rahat atlatmiştik ama iki üç gündür hep eli ağzında
aylizinannesiii mucizeminnosum ya çok tatlısın olsun yinede ellerin dert görmesin yazdığın için çok teşekkür ederim 💓😍😍
mucizeminnosum aylizinannesiii 🫣keşke bilseydim de işe yarasaydı ama olmadı Allah sağlık versin gerisi hallolur artık bilen biri aydınlatır inşallah ❤️