Sedoa_ Akca28 dokulu kitap okuyoruz, çıngıraklı topla oynuyoruz şarkı söylüyoruz, ellerle sar sar makarayı yapıyoruz, aynadan kendisini izliyor, yüz üstü oynatmaya çalışıyorum, oyun halısında oyuncaklarla oynuyor , parka kanguru ile yürüyüşe çıkıyoruz vs
Bebeksare Biz döndürme çalışmalarına başladık, çıngırak tutma konuşma bağırma gibi şeyler yapıyoruz siz neler yapıyorsunuz takipteyiz?
Akca28 Bebeksare biz dönüyoruz zaten oturur pozisyonda olsun yeter ki hemen dönüyor oyuncak tutma konusunda biraz zor gibi geliyor bana sanki zor tutuyor gibi. Bir topu var onu güzel kavrıyor ama ince bir oyuncak olunca tutamıyor sanki. Sürekli şarkı söylüyorum ne yapsam ona anlatıyorum konuşuyorum onunla
Bebeksare Akca28 oturur pozisyon dediğiniz nasıl oluyor oturmak için küçük değillermi tarif edemrisiniz bende deniyim
Akca28 El_cin bizde aynı hareketleri yapıyoruz hoşuna gidiyor artık kendisi ayaklarını tutuyor hatta 😂ama yüz üstü gelince bizimkisi elini ağzına sokuyor bir müddet sonra sinirlenip ağlıyor
Akca28 Bebeksare arkasına yastık koyuyorum uzanır oturur arası bir şekilde duruyor tam oturmak değil yani ama tam yatmakta değil. Zaten yatmayı hiç istemiyor ağlıyor o şekilde duruyor hep sonra kendi kendine donmeyi öğrendi öyle