Talhaa 5 aylık ek gıdaya başlayan Anneler varmı aranızdaa bizde erken başlamayı düşünüyoruz deneyenler yazabilir mi 😊
tubiiik_ Talhaa bize doktor 4. ayda baslamamızı istedi ilk olarak elma ile baslattı 5 aylıkken yogurt meyve patates tavuc kabak 3 gun kuralı ile 6. ayda corbalara baslattı doktorunuz önerdiyse baslıya bılırsınız ama cok kucuk oldukları için cok zor dönem oluyo 1-2 ay sıkıntılı gecmişti şimdi maşallahı var yemek secmiyoruz 16 aylık olduk
Sunademiralan Talhaa ben başladım ebemiz başla dedi yoğurtla başladım alerjisi oldu gibi oldu yanakları kızardı ara verdim havuç verdim onu da sindiremedi şuan kabak deniyorum onda Bi sıkıntı yok bazenleri de yulaf veriyorum akşam bizle yemek yerken o da yiyor biraz kabız oldu zeytinyağı verdim düzeldi ve sanki anlıyormuş gibi yemek saatinde hep bizle he bir de elma ve armut vermiştim çok sevdi
mrv26 Talhaa bize bugün doktor onay verdi tadıma başlayabilirsiniz dedi bugün yoğurt mayalayıp yarın başlıycaz inşaAllah 🙈
Talhaa Melis1706 henüz doktora sormadık 5 ay kontrolünde sorucam onaylarsa başlıcam zaten 3 gün kuralı var bildiğime göre
Talhaa tubiiik_ MaşaAllah barekAllah 😊 Biz doktorumuza sormadık henüz 5 ay kontrolünde sorucaz aynen çok zor bir süreç ek gıda alışmaları bi kaç ay alıyor umarım bizimki de severek yer alıştıkça 🙂
Talhaa Sunademiralan yaa kıyamamm alışıcaktır yavaştan oda saatinizi öğrenmiş sizi gördükçe iştahı da açılır belki bakalım bizde neler olucak başlayınca 😃
Talhaa yellowmom8 kolay gelsin umarım kolayca alışırsınız bu süreçte 😊 Bizde bakalım nasıl olucak heyecanla bekliyoruz
Talhaa Cemrekyy kolay gelsin zorlamadan alışırsınız bu süreçte İnşaAllah 🙂 Sanırım hemn hemn çoğu doktor 5 ay önerebiliyor
2-prensannesi Talhaa doktorumuzun söylemesi üzerine 5.ayds başladık ama ben öncesinde bazı tadımları yaptırmıştım patates,peynir, yoğurt falan
Talhaa 2-prensannesi iyi yapmışsınız bence çünkü 3-4 aylıkken bile başlayanlar var ufak tefek ama ben yine 5 ay başlamayı düşünüyorum
deniz94 Bizde 5 ay 4 günlüğüz 5,5 gibi başlamayı düşünüyorum. Zaten tadımla başlıycam 6. Aya kadar tadımlar sürer. Doktorumda başlamak istiyosan başlayabilirsin dedi. Ama şu aralar dayanamayıp salatalık muz yenidünya filan yalattım 😅
Talhaa deniz94 😃😃 nasıl bir yüz ifadesi kullanmıştır şimdi bilmediği tatlar olunca😊 Zaten alışma süreçleri 1-2 ay sürüyor hemn hemn erken başlamak mantıklı bence
Melis1706 Talhaa evet bizde basladik bugun 3. Gunumuz 6 ay 9 gunluk suan 6,5 ayda baslat demisti dun yuzunde birkac yerinde kirmizilik gordum bugun kaybolmus yogurttan mi emin degilim bakalim bugunde denicem
Talhaa mrv26 1-2 haftaya alışır bence taddıkça öğrendikçe seviyorlar ve siz çok yenisiniz ek gıda deneyiminde bizimde 13 gün sonra başlarız ufaktan yoğurt patates havuç kabak vs😊