melodika Hanımlar biliyorum bazılarımız zayıflamak istiyor. Bu konuda birbirimize çok güzel destek olabiliriz. Gerçekten zayıflamak isteyen annelerimiz bu posta yazsın el ele verip zayıflayalım 🤸♀️
Aslananne1 melodika 5 kilo fazlam var onu vrdimmi eski formuma dönecem ama işte nutellayi elimden indirsem gidecek kilo🤣🤣
Betulyesiltas melodika 20 kilocuk benle vedalasmayi bekleyen ama bir türlü beceremedigim kilolarım var aynı gün başlayıp bitiriyorum diyeti 😑😑
Aylnyldrm melodika 64 kilot ile hamile kalıp 92 kilo ile doğuma girdiğim için rekor bende diye düşünüyorum 😂😂 kendi çabam ile 80 e kadar indim şuan sütüm kesilmesin diye diyetisyen desteği alıyorum 3 ay 12 günlüğüz şuan 74 e düştüm şükür Buda birşey diye düşünüyorum 😂😂
Eylom Aylnyldrm ahh keşke bende sizin kilonuza gelsem yaz ayında tatkile gidecem hiç bir elbise bana olmuyor k ndimi çok igrenc hissediyorum kızım 7 aylık zaten bir memem kesilmiş sütüm yok sadece bir meme tek emiyor bir mucize sadece boğazımı da tutamıyorum 88.kilodan 94kiloya geldim şuan 🥺
Aylnyldrm Eylom nacizane tavsiyem diyetisyen desteği hem doyuyorum hem sütüm etkilenmiyor ilişki özel olmasına gerekte yok devlet hastaneside aynı hizmeti veriyor 🥰 bende şuan aynaya bakamıyorum daha zamanım var 😞 hem hiçbir kıyafetim olmuyor hep aynı şeyleri giyiyorum 🤦🏼♀️
yuhumgeliy melodika bence buradan konuşalım özelden konuşmak yerine herkesin birbirinden haberi olur en azından bende pazartesi başlamayı düşünüyorum 1.70 boy 62.5 kiloyum 56 olmak istiyorum 🤩🤩
kadirefemmom melodika bende varım 2.günüm bugün aralıklı oruç ve 21 gün şekersiz diyeti yapıyorum aşırı motiveyim bırakmak istemiyorum 20 kg fazlam var
Merand Bende 1 haftdır başladım kızlar diyete. Diyetisyen komtrolünde ilerliyorum. İnşallah fayda görebilirim☺️
AselLinafs Ve inişler çıkışlar yaşayan 67 ye kadar düşüp şuan 73 kilo olan ben gruba dahil olabilirmiyim