Merhaba uykusuz anneler 😅👋🏻 Bebişleriniz gece ve gündüz uyku süreleri nasıl, gece uykusuna kaçta geçiyor? Benim oğlum 10 aylık uykuya hasret yaşıyorum 🙃 uzun süreli uyuyacağı günleri iple çekiyorum 😄
Cinarveannesi007 benimki de 9 aylık vallahi bende 9 aydır bekliyorum daha me kadar bekleyeceğim merak ediyorum 🤣
Kubraoztrk
Kubraoztrk yaşında düzelir diye kendimi motive ediyordum, buradaki 19 aylık çocuğum uyumuyor vs göründe şok oldum 😅
Cinarveannesi007 tövbeler olsu. Yarabbi 🥲😅
Benim bebem 11 aylık 11 aydır uykuya hasretim bitmiyor 😅 gündüzleri 2 buçuk 3 saat uyuyor gece uykusuna 9buçuk 10 gibi geçiyoruz ve sabaha kadar 1626376 defa uyanarak 🤦🏼♀️’tüm anneler uyusun’ diye parti kurmayı düşünüyorum
icidisibiranne
icidisibiranne yaa 🫣 sanki sadece benim çocuğum geceleri sık sık uyanıyor, sabah 6′da güne sadece biz başlıyoruz gibi hissediyordum 😃
Cinarveannesi007 hayırr hiç de yalnız değilsiniz tüm anneler olarak yanınızdayız ve sizi çok iyi anlıyoruz. Sadece şunu biliyorum hiçbir şey kalıcı değildir az daha sabır güneşli günler göreceğiz, yakında 😍
icidisibiranne ayy çok amin 🫶🏻 hiçbir şeyi mesele etmiyorum da şu uykusuzluk bitirdi beni 🥲
Cinarveannesi007 evet kesinlikle anneliğin en zorlayıcı kısmı benim için de 🥲