ElisaMom__ Kızlar günaydınlar olsun hepinize. Kullandığınız etkili alerji yapmayan temiz içerikli organik gibi gibi güneş kremi markalarınız nelerdir?
Ahsenduru111 ElisaMom__ incia kullanıyoruz ama sürdüğümde beyazlık yapıyor kızartmıyor yüzü bebeğimin teni hassas bize iyi geldi
mucizeminnosum ElisaMom__ ablam siveno kullanıyo yiğenime memnun bende araştırdım ondan sipariş verdim dün içeriğini de araştırdım temiz
Leo2020 ElisaMom__ biz de siveno aldık indirimde görünce geçen. Bebeğim ve kendime. İnşallah çok beyazlık bırakmıyordur gelince görcez 😂
ElisaMom__ melodika mustela artık içeriği temiz değil diyorlar sampuanimizi da değiştirdim bu yüzden sahsen
Leo2020 ElisaMom__ bu içeriği temiz olanlar genelde uygun fiyatlı ama garip şekilde. Soltis falan da öyle ya. Siveno deterjan falan kullanıyorum memnunum valla. 50 ml 159a aldım sanırım. Siz badger’a da bakabilirsiniz o da temiz içerikli sanırım ama daha pahalı diye görmüştüm
Leo2020 ElisaMom__ sebamed ve Nivea içerik temiz değil sanırım minoris iyi olabilir. Instagramda prema ve anneliği diye bir sayfa var kadın kendini temiz ve organik içerikli ürünlere adamış linkler hazırlamış 😅 bir sayfasına bakın isterseniz ben bir şey alırken hep ordan kontrol ediyorum