Kızlar günaydınlar olsun hepinize. Kullandığınız etkili alerji yapmayan temiz içerikli organik gibi gibi güneş kremi markalarınız nelerdir?
Elisam2022 incia kullanıyoruz ama sürdüğümde beyazlık yapıyor kızartmıyor yüzü bebeğimin teni hassas bize iyi geldi
Elisam2022 ablam siveno kullanıyo yiğenime memnun bende araştırdım ondan sipariş verdim dün içeriğini de araştırdım temiz
Elisam2022 incia ve beeo kullandık. Şimdide siveno aldım. Temiz içerikli hepsi.
Elisam2022 biz de siveno aldık indirimde görünce geçen. Bebeğim ve kendime. İnşallah çok beyazlık bırakmıyordur gelince görcez 😂
Elisam2022 new well güneş kremi aldım çok iyi bu kadar beklemiyordum deneyebilirsin
Elisam2022 Newweel çok güzel tavsiye ederim
Ahsenduru111 Yazdim bunu aklımın bir köşesine 🙂
Mustela markasını çok öneriyorlar. Kızım bayağı beyaz, ondan almayo düşünüyorum
melodika her sene alırım cok memnunum denizden cıktıktan sonra yeniliyorum sadece
melodika mustela artık içeriği temiz değil diyorlar sampuanimizi da değiştirdim bu yüzden sahsen
melodika bizde onu kullanıyoruz geçen sene 6 aylıktı denize gittik hiç kararmadı
Leo2020 fiyat olarak uygun geldi bana bilemedim o yuzden ya
Elisam2022 bu içeriği temiz olanlar genelde uygun fiyatlı ama garip şekilde. Soltis falan da öyle ya. Siveno deterjan falan kullanıyorum memnunum valla. 50 ml 159a aldım sanırım. Siz badger’a da bakabilirsiniz o da temiz içerikli sanırım ama daha pahalı diye görmüştüm
Leo2020 minoris sebamed nivea nasıl sizce
Güneş kremi ne zaman kullanmaya başlanmalı acaba
Benanneoldummm 6 aydan sonra sanirim
Elisam2022 sebamed ve Nivea içerik temiz değil sanırım minoris iyi olabilir. Instagramda prema ve anneliği diye bir sayfa var kadın kendini temiz ve organik içerikli ürünlere adamış linkler hazırlamış 😅 bir sayfasına bakın isterseniz ben bir şey alırken hep ordan kontrol ediyorum
Leo2020 aaa öyle mi hemen bakıyorum teşekkür ederim