snyck TalentedMom siveno losyon aldim daha gelmedi önceden incia alirdim ama çok yoğundu krem şeklinde sürmek zor geliyor diye losyon aldim içerik aynıymış
redballoons TalentedMom aslinda minoris cok iyiymis içerik olarak. ben musteladan minorise gectim ama surulmesi zor geldi, yogunmus.
Dondurmalikahve TalentedMom Açıkçası ben bu posta yazılan çoğu güneş kremlerinin içeriklerinin hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum sadece markaları farklı siveno kullanıyorum sürümü biraz zor ama ben memnunum.
NaimeYilmaz TalentedMom Mustela kullandık senelerce ama şu an aşırı pahalı geliyor. Ben de sivenoyu ya da la roche aile boyunu deneyeyim diyorum. Siveno sitemizde uygun epey eğer karar verirseniz diye linkini bırakıyorum. https://happymomandkids.com/bebek-gunes-kremi
Sevde123 Mustela kullanıyordum daha sonra babe marka aldım krem formu zor sürülebiliyor losyon daha kolay sürümü
Kalimbanne TalentedMom mustela 👌🏻 biz 90 ml alıyoruz kendimize de kullanıyoruz. Hiç yanmadan bronzlasiyoruz 😂 bu sene alacağız yine
Deletedmom_110 Kalimbanne hangisi atar mısınız lütfen aile boyu istiyorum bende 4 aylık bebeğime de kullanabilirim dimi
Kalimbanne Deletedmom_110 6 aydan önce kullanılır mı bilmiyorum mustela güneş kremi sarı beyaz çizgileri olan büyük paket alıyoruz