Enesim34 Kızlar oğlum 1 yaşına girecek bugün kulağında böyle bi şey farkettim bi 10 gün önce de sarı lekeler olmuştu ama normal diye düşünmüştüm bugün de kan kurusu gibi bir şeye denk geldim başına gelen var mı ?
mucizeminnosum Enesim34 bebeğim 7. Aya gircek tam öyle değil ama nokta gibi kan kuruyo çünkü sürekli elleri kulağında doktora söyledim alt dişler sol kulak üst dişler sağ kulak mı ne dedi yada tam tersi dişten öyle sürekli yaptığını söyledi bizim öyle kanıyo yani sizin öyle midir bilmem de
Poly-ana Enesim34 Canım evet kan kurumuş ama delik içinde de var mı ona bak. Eğer kulak içinde yoksa muhtemelen tırnağıyla kulak kepçesinden bir yer çizdi kanattı ıslak mendille kuruyan kanı silip bi bak istersen çizik var mı
Enesim34 Poly-ana Cinarveannesi007 mucizeminnosum Gunes789 Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için doktora gittim başını vurdu mu bir yere dedi benim bildiğim vurmadı ama ara ara yürümeye çalıştığı için hafif çarpmalar falan olmuş olabilir dedim bir şey gözükmüyor kulağında dedi inşallah bir daha olmaz 🤲🏻
Cinarveannesi007 Benim 10 aylık bebeğim de iki kulağını parmağıyla çizip bu hale getiriyor. Diş ağrısı kulağına vurduğu için sürekli elleri kulağında. Ben de uyurken ellerine çorap giydirmekte buldum çareyi 😄