Ftttmm elsbssy su 😂😂 diğer banyolarından farkı yoktu 😊 dinimizde de kırk uçurma diye bişey yok ama isteyen yaşadığı yerin adetine göre bişeyler yapıyo 😊 pirinç atanlar suyuna süt katanlar anahtarlar altınlar vs. 🥶 ben tek olduğum için heralde yıkadığına şükrettim 😂
morlu_baby Ftttmm benim kaynanam olmasına rağmen sözde kırkını çıkarmaya geldi . 40 tas suya okudu onunla bebek yıkandı aonra bana yaptı bitti gitti yok anahtar yok altın öyle bişey yapmadı 😂
NiLDeRiN Ftttmm 😂😂😂 bende yıkadıgına şükredenlerdenim. 😂 Bir gün gecikmeli de olsa niyetim 40 banyosuydu 😂 dua okudum güzel dileklerde bulundum bebeğime . 🙏🏿
Ftttmm Aatamom hamileyken hep heveslenirdim konsept bebek çekimi yaptıranlara evde süsleyip kendi çekenlere falan. Bi doğum yaptım hayatım tamamen değişti yaşlandım resmen bu kadar mı farkeder 😂😂 daha yeni yeni bu dünyaya adapte oluyorum 🥶
Aatamom Ftttmm Hahahaha ay bende bende 🤣🤣 ne hayaller kuruyordum onu yapicam bunu yapicam diye simdi dusunuyorum da vallahi yapanlara helal olsun ben tuvalete bile gunde 2 kez gidebiliyorum 1 eşim işe gitmeden 2 eşim isten gelince 🤣🤣🤣🤣
dgn-adl1 Ftttmm ay aynı ben 😂😂 her ay farklı farklı çekim yapavapım diyordum bebeğim 50 günlük oldu hala 1. Ay çekimi yapamadım 😂
Melovealp Ben mahsat anı olsun diye baby spaya götürdüm dün,evde öyle ritüelli bişey yapmadım,dümdüz yıkadık babasıyla.
Mrsteacher Biz normal bir şekilde yıkamıştık öyle farklı adetlerimiz olmadığı için dümdüz normal yıkadık😂 ama aklıma gelseydi spaya götürürdüm. 10 ay sonra götürdük spaya güzel bi şeymiş. En azından konseptli filan süslemeli hatıra kalıyor 😊
-Ozge- elsbssy Evde bu şekilde hazırladım kendi aramızda kuran okuduk ve yıkadık güzel oldu anı kaldı bebeğime. Birde spa ya götürdük