newmom15 Kızım gece 12 gibi 70 ml mama içti saat 5 trn beri uyanık zorla 40 ml icirdim biberonu itiyor neden böyle yapiyo napicam bilmiyorum zaten kilo alımı düşük iyice dusecek
Nurrrrrr233 newmom15 Atak haftasinasin canım geçici bir süreç biberon veya mamayi degistirmeyi dene eger gecmezse atak haftasindasin
12345678fatma newmom15 benimkide 4 ay 5 günlük ne gece ne gunduz asla uyumuyor gece durduk yere ağlamaya basliyor emiziriyorum emiyor saliyorum agliyor🥲
ElifDefne3535 newmom15 benim bebeğimde beslenmeyi reddeder gibi oldu atak yüzünden ben inatla memeyi verdim o inatla almadı bfn galip geldim ama sonunda
morlu_baby 4 aylık atağı war ona giriş yapıyordur . Ama bunca saat aç kalması da normal değil açıkınca illakı ağlaması tepki göstermesi lazım . Ağız içini dil üstünü kontrol edin pamukçuk olabilir . Yerken acıdığı için yemeyi red ediyor olabilir genelde oyle oluyor
newmom15 morlu_baby pamuklu yoktu aç olduğu için sürekli uykusu geliyor işin tuhaf yani gülüp duruyor keyfi yerinde Şimdi uyuklarken 30 ml daha icirdim farkedince bağırıp uyandı Emzik istiyor sürekli
ElifDefne3535 12345678fatma aynısı bende de var 🫣 merak etmeyin 1 haftaya kadar geçicek en azından gece uykusu düzene girecek
newmom15 12345678fatma sizinki belli atak haftası keşke benimki de atak haftası olsa en azından geçeceğini bilirim
newmom15 ElifDefne3535 gece uykusu zaten düzenli 4.ay atağınin başladığını düşünmüyorum beslenme ile bir sıkıntısı var ama çözemiyorum nedenini mama aynı mama biberon aynı biberon sürekli Emzik istiyo
newmom15 ElifDefne3535 valla bende son çare çay kaşığıyla vereyim dedim iki defa içti yine sinirlendi galip gelemiyorum sürekli iştahsızlık varda bugun 10 saati buldu artik Kan idrar sonuçlarıda temiz çıkıyor karakter mi yoksa bir sorunu mu var anlamadim
newmom15 Gunes789 bir anlasam 😔 aç olduğunu bildiğim için bende biseyler yiyemiyorum bogazimdan geçmiyor
ElifDefne3535 newmom15 sürekli uyuma istediği şeker düşüklüğünden kaynaklı olabilir bizde ilk doğduğu zaman çok besleyemedik sürekli uyuyordu belkide beslenmesi yeterli geliyordur acıktığı zaman mecbur karnını doyurmak ister ama siz uyurken yine verin sürekli
Yagmur988 newmom15 Canım benim kızımda öyle ancak uykusunda veriyorum umarım uzun sürmez bu beslenme reddi ben 1 aydır çekiyorummm uykuya iyice dalsin öyle ver
Ogretmenanneyim newmom15 bende aynı durumdayım. Meme biberon tamamen reddetmiş durumda hoplaya zıplaya karanlık odada şarkı açarak emzirmeye çalışıyorum 3.ay 12 günlük maalesef erken başladı atak
ElifDefne3535 newmom15 merak etmeyin ataktır o aynısını yaşadım uykudan ağlayarak uyanması biraz zorluyor ama geçicek merak etmeyin