Arkadaşlar sürekli böyle bir post açıyorum ama deliricem yoksa napıcamı asla bilmiyorum bebeğim 10 ay 10 günlük aska yemek yemiyo asla ağzına bi damla yemek girmiyo hala ilk günkü gibi sadece anne sütüyle besleniyo Napacagımı bilmiyorum yoruldum artık sürekli de kilo veriyo yerinde de durmuyo 😔 dün eltim aramış aa nasıl zayıflamış çöp gibi diyo valla derdim kilosu değil ama öyle zayıfladı ki önceden 18/24 giyerdi şimdi 12/18 büyük gelir oldu 😔 etrafımda öylr çok güzel yiyen çocuklar var ki ben neyi nerede yanlış yapıyorum 😔 nolur bana bi akıl verin Bebeğim sadece annesütü alıyo acaba takviye olarak mam mı versem ne düşüneceğimi şaşırdım artık😔
3bebe kan değerlerine baktırin demir eksikliği iştahsızlık yapabilir
3bebe ne gibi şeyler veriyorsunuz mesela benim bebeğim ilk ek gıdaya başlaidginda o sebze pürelerii irmikli muhallebiler tatsız tuzsuz hiçbir şey yemiyordu biz sofraya oturunca bana verin diye kavga ediyordu bizimle 2 ay ugraştim denedim anneme kayinvalidem çevreme sordum dedilerki sen ne yiyorsan onada ver sonra bı başladik şükür oymuş şimdi biz ne yersek oda öyle tabi ilk zamanlar tuzu baharatı çok az salçayı az koyuyordum sizde öyle yapabilirsiniz
3bebe keşke yemese de uyusa
3bebe doktorla görüşmek gerek bu konuyu. Benimki dişten dolayı çok iştahsız 5. Dış geliyormuş. Doktorumuz istemiyorsa zorlama dedi. Kendi yiyebilecegi şeyleri seviyor ekmek muz salatalık makarna gibi tutup yiyor yani. Ve mama tuzsuz salcasiz seyler yemiyor bizimkilerden istiyor. Tabi bu ara onları da yemiyor ama. Her yolu deneyin arada teklif edin değişik şeyler verin. Bebek bisküvi vermem diyordum ama veriyorum mesela
3bebe mamayla kilo alması konusunda doktora danışın bence. Böyle bir arkadaşım vardı. Doktora gitti iştah açıcı ilaç ve vitamin kullandı.simdi maşallah ❤️doktora gitmeniz iyi olur.
3bebe eminim her şeyi denemişsinizdir ama çok iyi bir drdan destek alın derim.
simsimum baktırdık bütün değerleri normal çıktı 😔
Sevgikra bende ay
Sevgikra bende aynı bu şekilde ilerledim asla bebek maması muhallebi veya püre yemedi ama hala aynı şimdi 1 hafta 10 gündür kendi önüne koyuyorum yalayıp yalayıp atıyo
Sevgikra ayy benim bebeğim de 6 ay 10 günlük . Tatsız tuzsuz çorbalar felan yapıyorum asla yemiyor kustugu bile oldu ama ne zaman ki kendi yediklerimden versem onları bayıla bayıla yiyor hatta vermeyınce ağlıyor . Ne yapacağımı şaşırdım yediklerimden versem bişey olmaz sanırım tabi arada meyveli yoğurtlar veriyorum irmikli meyveli karışımlar yapıyorum onlarda sıkıntı yok ama tatsız tuzsuz corba ve yemeklerı yemiyor asla
Nedirbuyani4022 offf oda bizde mükemmel ilerliyo asla dksı şaşmaz asla Bu benekler çok tuhaf gerçekten 😔
Cyerg bende veriyorum bitek onu yiyor elinde bide ekmek seviyo arada oda bizde diş çıkarıyoruz ama diş çıkarmadanda böyleydi doktor değil doktorlara götürdüm hepsi rahat Irak kabullen bazı çocuklar böylr diyolar 😔
3bebe dişleri çiktimi peki ondanda olabilir
3bebe sende öyle yap. Sevdiği şeyleri teklif et, bırak onları yesin içsin yiyorsa. Meyve suyu, meyve, meyve püresi ne istiyorsa. Makarna haşla koy önüne oynarken ağzına götürüyor illaki. Kafaya takip zorla verdikçe iyice kitliyorlar kendini emin ol
Mavi3435 doktora gittik 10 gün önce en son hatta kaçıncı doktor derseniz onu bile hatırlamıyorum hepsi kilo boy orantısı çok iyi deyip 1 yaş öncesi takviye vermiyo asla 😔 ama benim amacım kilo alması değil anne olarak kendimi çok kötü hissediyorum kendim yemek yerken bile çok üzülüyorum
Cyerg kesinlikle öyle yapıyo olan hem bana hem ona oluyo Bian önce geçer inşallah diyorum ama sanırım bu uzun bir süreç ilk defa karşılaştığım ve gerçekten çok zor ve yorucu bi süreç
Sevgikra evet dişleri çıktı ama sadece bu dönem olan bi durum değil ilk başladığımız günden bu yana hep reddediyor
nehir123x az salça az tuz atabilirsiniz baharat atmayın daha kucukmuş ben 7-8 aylıkken babaharatada dikkat etmedim az attım bişey olmadı şükür annelerimiz hiç öyle püre mure bilmezlermiş ne yerse yedirirlermiş çocuklarına 🤭😁 ay o ek gıda dönemine girdigimiz dönemleri unutamıyorum büyük savas verdim şimdi 11 aylık 🤦♀️
Sevgikra mantıklı bende az az atarım yemeklere bizimle yer artık 😅 yani eskiden annelerimiz oyle yaparmış yemeğin suyunu verirlermiş hep eski usülden gidicem gibi tabi dıkkat ederek
3bebe hmm o zaman bı doktorla goruşun bilemedim🤔
nehir123x aynen canım