5 ay 11 günlük. Öksürük ve hırıltısı var. Anne sütü alıyor. Nasıl geçirebilirim?
Alparslanmoms_ benim bebeğimde 7. Aya gircek bizde de var aynısı doktora götürdük öksürük şurubu verdi 5 gün kullancaz sonra sırtını tekrar dinletcez bide günde bikaç kere burun temizliği başkada bişe yapamıyoruz siz de bi sırtını dinlettirin Allah korusun çocuklarda hızlı ilerliyo aile hekimi bile dinler yani geçmiş olsun🙏🏻
Alparslanmoms_ hırıltı burnundamı yaa benimkindede war doktora randewumuz iptal oldu calısma degisikligi yuzundn aile hekimine gotureym bari diorum esim bisey yok cocukta dio burnunuda yıkatmıo serumla 3.5 aylıgız burnu tıkalı flan degl sadece hırıltı war burnunda oda genzi aktıgı icinmi oluo acaba
Alparslanmoms_ serumla burnunu temizleyin sık sık
Alparslanmoms_ bizim de bayramda olmuştu çok korkmuştum doktorumuz Prospan verdi 3 günde hiç bişeyi kalmadı
Alparslanmoms_ biraz koca karı tarifi olacak ama bizde etkili olduğu için yazmak istedim. 3-4 dış sarımsagi ezin üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekleyip dolapta bir gün bekletin. Bebeğiniz uyuduğunda ayak tabanına sadece yağından sürün. Sonra çorap giydirin gerçekten çok etkili
Alparslanmoms_ doktora gotur mutlaka, hiriltisi varsa hemen ilerleyip cigerlere iniyo. Bebeginizin durumuna gore antibiyotik surup ve nebüle koncak ilac hava vermeyi tavsiye ediyo doktorlar bu durumda
Alparslanmoms_ merhaba malesef 6 aylik olmadigi icin ilac zaten veremezler ama oyle.biliyorum serum fizyolojik ile devamli burnu acarsaniz cok kolay bir sekilde bu durumu atlatmis olursunuz mikrop ilk burunda basliyor ve rahat nefes aldıklarında.kolay atlatiyorlar
Alparslanmoms_ ama mutlaka doktora götürün ciğerlere.indiyse eger antibiyotik tedavisi baslanir
Alparslanmoms_ burnunu temizliyor musunuz
mucizeminnosum Dün kontrole gitmiştik. Doktorumuza söyledim öksürüğü var diye ateşi yoksa birşey olmaz dedi sırtını da dinlemişti . Sadece ben takıldım.
Alparslanmoms_ çok şükür sırtında bişe yoksa iyidir ona korkuyoruz zaten bizimde şükür ateş yok geniz akıntısı ve öksürük var prospan şurup yazdı 5 gün içip tekrar kontrol ettircez Allah şifa versin bebişlerimize🙏🏻
mucizeminnosum Geniz akıntısı yok sadece öksürük ve hırıltısı var .Allah tüm çocuklara şifa versin inşallah 🙏
Betul95- Burnundan hırıltısı. Burnu tıkalı değil, geniz akıntısı da yok.Oğlum da burun temizlemeyi sevmiyor. İçiniz rahat etsin diye götürün isterseniz.
Benimde 5 ay 27 günlük balgam ve hırıltı vardı doktora götürdüm ciğerleri temiz ilaca gerek yok kakası ve kusmugu ile atar dedi göğsüne ve sırtına zeytinyağı sürüyorum ılık bez koyuyorum faydasını gördüm çocuk doktoruna da söyledim çok iyi yapmışsın sür dedi
Tuba59 Dün kontrole gitmiştik. Ateşi yoksa birşey olmaz dedi sırtını da dinlemişti. 3.5 aylıkken hafif grip geçirdik. O zaman hemşire de balgam ve kakayla atar demişti. İnşallah en kısa zaman da atlatırlar. Zeytinyağını bir deneyeyim umarım faydası olur.
Alparslanmoms_ goturdum biseyi yokmus genzinde flan fizyolojik serum yazdı onuda ilk defa kullanıcam bakalım
Betul95- geçmiş olsun
Alparslanmoms_ tsk ederiz sizede gecmis olsun
NilDua Pek sevmiyor ama deneyeyim. Teşekkürler.
Alparslanmoms_ benimkide sevmiyor ama mecbur
Elifadaannesi kaç aylık bebeğiniz
gamzeruzgarr Teşekkür ederim, denerim
Minel-inannesi Dün kontrole gitmiştik öksürüğü var demiştim sırtını dinledi ateşi yoksa birşey olmaz dedi .
miroos Evet ilaç vermiyorlar. Serum fizyolojik var ama hiç kullanmadım aspiratörle çekiyordum. Pek sevmiyor. Wee baby’in serum fizyolojik var olur mu onu almışız.
miroos Ondan korkuyorum sanırım gitçez.