Emine68 Kızlar bebeğim 2 aylık emerken karnından gürül gürül sesler geliyor ve emmek istemiyor. Araştırırken süt alerjisi gibi şeyler okudum Bunun icin relactaz damla kullanmak varmış. Kullananlar memnun kalan var mı?
Benanneoldummm Emine68 ben de kullandım bebeğimi aşırı kusturdu bir hafta sonra bıraktım bu ay %25 daha az kilo almış, o bir hafta kilo alamadığını düşünüyorum kusmaktan. Ama fayda gören illaki vardır doktor tavsiye etmişti
Kalbimgok Ben kullanıyorum hiç bir fayda görmedim ama süt ve süt ürünlerini kullanmıyorum diyete devam😏
adenmersa Emine68 kullandığım da oldu kullanmadığımda kısa bi süre kullanmadım sonra süt ürünleri tükettim. Yalnız relactaz süt ürünlerine iyi gelmiyo laktoz intöleransı için veriliyo. Anne sütündeki laktozu sindirebilsin diye ben her emzirme öncesi 5 damla veriyodum.
Dennes Benanneoldummm bende başladım ancak benimde bebeğimde kusma oldu ilacı bırakıp başka damla mı kullandınız
Emine68 adenmersa benimde emzirirken oluyor kasılıyor çocuk kafasını cekiyor geri geliyor sizinde oyle miydi sütüm çok fışkırır gibi geliyor rahatsız olur sanırım