Hatice_kocak Oğlum 4 5 günlük kafayı yiyicem ya niye ağlıyor uyku hiç yok yemin ederim bi haftadır bide aşıda oldu anlamadım ki neden böyle yapıyor sürekli ağlıyor hiç durmadan ne yapsam olmuyor dayanamıyorum yaaa inanınki çok zor Allah yardım etsin
09dilek Hatice_kocak 40 atağı geçiriyor olsbilir o dönemde benim kızımda hiç uyumamoştı düzelir inşallah bir kaç güne canınızı sıkmayın biraz sabır sadecf
muratnannsi Hatice_kocak canm daha yeni doğmuş cok normal Benm oglum ilk 40 gun neredeyse hiç uyumadi ve surekli aglardi .bu kadar ağlamaya nasl uyumaz şaşırırdım.3.ayindan sonra uyumaya basldi. Ilk 3 ay gaz sancisindan uyumadi cock
Eylulooo7 Hatice_kocak kuzum benım kızım 13 aylık yaklasık 3 haftadır uyutamıyoruz. Diş cıkıyor tamam ama yok yani sıfır glayarak yataga yatırıyoruz cıglıknkıyamet gerı kalkıyor
Ayseasya14 09dilek bu 40 atağı nedir 21 günlük kızım var gündüzleri asla uyumuyo 40 çıkınca düzeliyor mu
Hatice_kocak İnşallah düzelir ya bilmiyorum bi doktora mı götürsem uyku dışında da ağlıyor bu aralar bide ishali var sanki
09dilek Ayseasya14 40 atağı kırkı çıktığı hafta oldu çok huzursuz gece gündüz uyumadı ama inanın tünelin sonu aydınlık. 2 ay bitti uykuları düzene giriyor