Merhabalar birşey sormak danışmak istiyorum. Benim oğlum şuan 4 ay 8 günlük son zamanlar da yani yaklaşık 10 - 15 gündür sürekli olarak ağlıyor uykudan aşırı derece ağlayarak uyanıyor ve emme isteksizliği var. Hep kucakta ayakta gezmek istiyor. Bu durumu yaşayan var mı
Egebebeek atak dönemi canım ikizlerim var 4 ay 2 günlük onlarda bu şekilde özellikle birini uyutmak nerdeyse 2 saatimi alıyor 🤦🏻♀️
Egebebeek diş sancısı çekiyor olabilir mi doktor 4.ayda başlar diş serüveni dedi ve sizin belirtileriniz benziyor sanki diş sancısına bilemiyorum tabi doktora da sormak lazım damaklarına baksın geçmiş olsun 🌸
Egebebeek 4 ay 4 günlüğüz bizde de var canım.. bazen emmek istemiyor bazen sürekli meme de.. ama dişte olabilir sürekli salyası akıyor ve elimi yakaladığında damağıyla sinirle çekiştiriyor 🤷🏻♀️😞 zor bi süreç uyku düzenimiz bozuldu Allah yardımcımız olsun
Paramedik16 ikiz mi Allah yardımcın olsun:) Rabbim sağlık versin
Egebebeek evet ikiz cidden çok zor ama çokta güzel 🥹 amin canım
Bssraa2 sürekli salya akıntısı var ellerini emiyor sinirleniyor ben daha önce tecrübeli olmadığım için ama diş için erken diyor herkes bilemedim 🥲
Egebebeek erken hemen diş çıkmaz zaten ama kaşıntısı oluyordur