Egebebeek Merhabalar birşey sormak danışmak istiyorum. Benim oğlum şuan 4 ay 8 günlük son zamanlar da yani yaklaşık 10 - 15 gündür sürekli olarak ağlıyor uykudan aşırı derece ağlayarak uyanıyor ve emme isteksizliği var. Hep kucakta ayakta gezmek istiyor. Bu durumu yaşayan var mı
Paramedik16 Egebebeek atak dönemi canım ikizlerim var 4 ay 2 günlük onlarda bu şekilde özellikle birini uyutmak nerdeyse 2 saatimi alıyor 🤦🏻♀️
Bssraa2 Egebebeek diş sancısı çekiyor olabilir mi doktor 4.ayda başlar diş serüveni dedi ve sizin belirtileriniz benziyor sanki diş sancısına bilemiyorum tabi doktora da sormak lazım damaklarına baksın geçmiş olsun 🌸
devrim3012 Egebebeek 4 ay 4 günlüğüz bizde de var canım.. bazen emmek istemiyor bazen sürekli meme de.. ama dişte olabilir sürekli salyası akıyor ve elimi yakaladığında damağıyla sinirle çekiştiriyor 🤷🏻♀️😞 zor bi süreç uyku düzenimiz bozuldu Allah yardımcımız olsun
Egebebeek Bssraa2 sürekli salya akıntısı var ellerini emiyor sinirleniyor ben daha önce tecrübeli olmadığım için ama diş için erken diyor herkes bilemedim 🥲