seyma_bulut doktor hem emzir hem mama ver dedi 25 günlüğüz 33+5 günlük doğdu ama emdiği Zaman 5 dk 10 dk uzun süre emmiyo yoruluyor arkasına mama veriyorum onuda şırınga ile ama en az 1 saati buluyo hem mama hem emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz
motherofLeyla seyma_bulut mamayıda sütümüde biberonla veriyorum, sütümü sağıp veriyorum hemde emziriyorum memeyi unutmasın diye. Benimkide emerken uyuyup kalıyo 2 3 dk anca emebiliyo ben o yüzden sütümü sağıp veriyorum. Biberonla verecekseniz dikkat edin ucu çok açık olmasın kolay kolay emmesin ki meme reddi yaşanmasın biz öyle yaptık biberonun ucunu az deldik içerken biraz zorlanıyo hemen öyle kolayca içmiyo yani, sütümü sağmasam anne sütünü az içmiş oluyor
Merve66700 seyma_bulut şırınga ile verme biberon ile daha iyi içiyor ben öyle yapmıştım çok çabuk yoruluyor lar çünkü hatta önce mamayı ver sonra kendini emzir öyle daha iyi emiyor ben öyle yapmıştım
Kaanmamy seyma_bulut ilk zamanlar hayatın böyle geçiyor gerçi 2 aylık oğlum hala aynıyız nerdeyse doğduğundan beri emzirme+mama bir ara meme reddi bile yaşadık geri döndü bir hafta içinde memeye meme reddinden önce emzirip hemen ardından mama veriyordum biberonla daha küçükken kaşık biberonla meme reddinden sonra emziriyorum aradan vakit geçiyor biberonla mama veriyorum bir yerde okumuştum bunu da memeyle biberonu birbirinden ayırsın diye çok şükür ikisi bir arada idare ediyoruz biberonda dr browns a geçtiğimizden beri çok memnunum kolik sancılar azaldı
Baby321 seyma_bulut Ben de doğduğundan beri mama ve emzirme olarak gidiyorum. Her emzirmeden sonra mama veriyorum ilk başta şırıngayla denedim ama aşırı zor oluyor yani bizde oyle oldu. Sonra kaşık biberon alayım dedim onu da ben pek beceremedim. Meme reddi riskini de göze alarak avent biberon aldım şimdilik iyi gidiyor 35 günlüğüz. 3 saatte bir emzirip üstüne 75 ml mama veriyorum.
Hanifeelif Benim oğlum da 2 ay 17 günlük Ben hem emziriyorum bi 10-15 dakika oyalıyorum sonra biberona mama veriyorum şırınga ile vermek çok zor oluyor Biz de 25 günlükken mamaya başladık
aysel111 Ben de doğumdan beri mama + emzirme şeklinde gidiyorum, ilk 3 hafta kaşık biberonla verdim ama çok zordu, özellikle geceleri çok uğraştırıyordu, şimdi Lansinohun biberonuna geçtik. Emzirip üzerine biberonla mama veriyorum
Busegnc Bende meme mama şeklinde gidiyordum şuan 8 aylık olduk mamayı bırakalı çok oldu tabi. Ben her saat başı emziriyordum kilosu düşüktü emzirmenin arkasına mama veriyorum şırınga ile de verdim. Sonra emzirme danışmanına gittim serçe parmağı sanki bir gögüs ucuymuş gibi ağzına verip ağzının kenarından şırınga ile sıktım çok güzel bir şekilde bu süreç ilerledi daha sonra lansinoh s akışlı biborona geçtim çok memnun kaldım meme reddi yaşamadım. emzirirken bebeğin çenesi çabuk yorulduğu için dinleniyor o yüzden kilosu da düşükse bol bol emzirin her istedikçe daha sonra mama saatleri yaparsın ona göre verirsin ama her zaman ilk olarak emzir daha sonra mama ver ki memeyi unutmasın canım
umran93 Bizde 35 günlüğüz doğduğundan beri ben de emzirip günde 3 kere emzirdikten sonra mama veriyorum şırınga ile gelişimi gayet iyi dedi doktor