ErsagunAktugunannesi AhMeh merhaba hello baby müslin kumaşından mı acaba eğer öyleyse hemen şu an almak isterim 😂😂
AhMeh Beşiğin hiç bir sıkıntısı yok 1000 lira Yürüteç 115 oyuncak bölümü yok onun dışında hiç bir sıkıntısı yok yükseklik ayarı yapılıyor fren sistemi var ama biz hiç kullanmadık alana frenleri ile birlikte göndereceğim, isterseniz sabit durdurabiliyorsunuz.
AhMeh Bornoz 100 tl (sadece yıkandı hiç kullanılmadı ) Hello baby mavi takım 100 ( Sadece bi kere giydirdim) 3’lü takım 150 tl (oğluma aldığım ilk şeylerden biri yıkadım ütüledim hiç giymesi şu an 10 aylık mevsimleri hesap etmeden alışveriş yapmamdan kaynaklı )
paputmoms AhMeh Bi eşime danışayım olmadı bizim vardı büyük oğlanın eltime verdim kırmışlar eşim yaptırayım diyordu sağlam ama demi kırılma durumu falan yok
AhMeh paputmoms hiç bir sorunu yok oturulan yeri çıkarıp yıkayabiliyorsunuz . Tekerlekleri falan sağlam yani bir ay öncesine kadar oğlum kullanıyordu . İçiniz rahat olsun💕
Yagmur08 Pembe ve beyaz ayakkabıları alabilirim kızım ayağını yarın bir ölçeyim size dönüş yapıyım. 18 numara olur mu bilmiyorum çünkü 8 aylık şuan ama çok tatlılar 🥰
AhMeh Nrhnuluky 18 numara için ay aralığı 6-12 diyor ama kilolu bi bebekle zayıf bir bebeğin ayakları bir olmaz malum 🥰 hiç ayakkabısı var mı evde bi deneyin isterseniz
AhMeh paputmoms ankaradayım ben elden alma imkanınız var mı diye sormuştum sizin için daha rahat olur diye .