PinYam Merhaba oğlum 6.ayını bitiriyor fakat yerde karın üstü duruyor hala dönüp yuvarlanmıyor cokmu geç ?
Aleyna02 PinYam bende bu konuda çok üzülüyordum dönemiyor diye araştırdım 4.ayda dönmeye başlıyolarmış bebeler benimki bir türlü dönmüyordu yengem bana dediki yere koy kafasının altına yastık falan koyma yere bir battaniye ser üstüne bırak döner kendi kendine dedi bugün deneyeyim dedim bıraktım yere cidden bebişim dönmeye başladı çok mutlu oldum 5 ay 2 günlüğüz bu arada sende deneyebilirsin yerde ama sakın sen müdahale etme onu yere bırak kendi kendine çabalasın bir şekilde başarıyorlar dönmeyi
paputmoms PinYam ortam ısısını ayarlayıp elbiseleri çıkarıp yere koyun ben küçük oğlanı tembel sanıyordum az kilosu da var meğer elbiselerle rahat hareket edemiyormuş bol da giydiriyorum ama dönemiyor demek ki soydum koydum yüz üstü yere Bi kaç gün denedim şimdi yuvarlana yuvarlana salondan mutfağa geliyor panda gibi 😍 7 aylık emekleme ve desteksiz oturma çabaları da var her bebek farklı bu şekilde destek olabilirsin canım 🌺
yigitefeninannesiii Zamanla yapmaya başlar tam tur dönmesi 9. Ayı buluyor zaten Benim oğlum 6. Aylarda kendini ya sağ döndürüyordu ya da sola 8,5 aylıkken tam tur dönmeye başlamiştı
Neslihan_46 Benimki 5,5 aylık ben sürekli pusete koyuyordum baktım dönme felan yok yere battaniye attım üstüne koydum 15 gündür düz yatarken ağzı aşağı dönüyor kendi ekseni etrafında dönüyor emeklemeye çalışıyor faydası oluyor gerçekten Bi deneyin