Hacer3507 Merhabalar iki gündür emzirmeyi biraktirdim gogsumdeki süt birikti sagdim sagdigim sütü çocuğuma bardakla icirebilirmiyim yoksa sagdigim sütü dokmelimiyim
fatma_erva Hacer3507 Ay şuan bende o durumdayım 2 gündür hiç emzirmedim doldu taş gibi bende çok ama çok az sagdim yoksa süt üretimi devam eder sonra soğuk kompleks uyguladım ağrısı geçti biraz göğsüm hala sis bakaljm süt ne zmn bitecek
Ekinnazinannesi1221 Hacer3507 kaç aylık çocuğunuz nasıl bıraktınız neler yaptınız bana bilgi verenilir mısınız 😞bende biraktirmayi düşünüyorum artık zorlanıyorum sokakta oturup meme isteyen kızım var bı yandan da içim çok buruk ne çabuk büyüdü lop diye emen bebeğimi kesmek ne zor ya 😞
fatma_erva Sevvl Bekleyen sütü vermeyin diye bi yerde okumuştum ben bugün sağım yaptığımda ise sütun rengi yeşilimsi idi neden öyle bilemedim çocuğa veremedim o yüzden
BusraDefneozel fatma_erva ben su sekilde yapmistim birakinca ilk gjn once 3 kere sagdim sabah ogle aksam 2. 3. Ve 4. Gun sabah aksam 5.gun sabah 6.gun sagmadim agrim hic olmadi ama sabahlari kalktigimda gogsum tas gibi kipirdamiyordu yani tamamen sut bitimi 1 ayi buldu kendi kendine gitti iste cok uzucu ya bak icim acidi gene 🤭
BusraDefneozel fatma_erva pompalarin gucu bebek kadar guclu olmadigi icin yetmiyor yani sut uretimine sen aci cekme bosuna kademeli birak hic acin olmasin canm
fatma_erva BusraDefneozel Peki taş gibi iken ne yaptınız hiç sagdiniz mi nasıl ilerlediniz pek sagmak istemiyorum ama bu dolan süt ne olacak içimedw
Aseliiimmm fatma_erva evet hergün 1 ve ya 2 kere elle sağdm makıne kullanmadım çok agrıdıgı ıcın öyle çok aşırı sağmadım ama sağa sola dönerken eğilip kalkarken bilee acıyordu çocuğumu kucagıma alınca canım yanıyordu çok zor geçti benım 10. Günde tamamen ağrı da geçti şişlik te
BusraDefneozel fatma_erva yukari dogru masaj yaptim asagi dogru sut insin diye yapilir cunku ama boyle tas gibi olunce icinde sut bezeleri doluyor ya onlar inene kadar sagdim dibine kadar somurmedim rahatlatcak kadar bikac gune biter o sislikler
fatma_erva BusraDefneozel Bakalım mecbur öyle yapicam zTen 1 saat önce çok az Bi sagdim ama sabaha kadr daha çok şisecek olmazsa bide sabah sağım yaprm soğuk uygulama yapmanin faydası olur mu sizce
fatma_erva BusraDefneozel Aynen o bezeler kaybolunca bende bıraktım hemen boşaltmadim iyice sis hala ama çok rahatsız olmuyorum suan
BusraDefneozel fatma_erva ya ben yapmadim biraz hassasim soguga karsi kis ayinda usutmek istemedim sagdim gectim canim hic acimadi enazindan ilk 2 gun cok asiri aciyordu sagdigimda rahatliyordum
BusraDefneozel fatma_erva aynen bikac gune daha rahat olcaksin sismiycek enazindan banyoda filan akiyordu mesela kendiliginden 15 gun sonra bittimi diye elimle kontrol ettim fiskirmisti 😅 ama ben sislik olmayinca bittigini dusunmustum
Hacer3507 Ekinnazinannesi1221 Daha yeni başladım 21 aylık şuan önce emzirme sıklığını azalttım iki gündür de hiç vermiyorum oyalamaya çalışıyorum biseylerle unutturmaya çalışıyorum gece uyutmadan önce inek sütü veriyorum şuan öyle ilerliyorum öğlen uykusunda biraz zorlanıyorum şuan emerek uyuduğu için
Hacer3507 Daha yeni başladım 21 aylık şuan önce emzirme sıklığını azalttım iki gündür de hiç vermiyorum oyalamaya çalışıyorum biseylerle unutturmaya çalışıyorum gece uyutmadan önce inek sütü veriyorum şuan öyle ilerliyorum öğlen uykusunda biraz zorlanıyorum şuan emerek uyuduğu için