Ervaduha Herkese merhaba 7 nisanda doğum yaptım, 2 hafta sonra sol bacağımın diz ve kalöa arasında baldırımda uyuşukluk ve ağrı var eksaşlar sezeryn sonrası bu şekşlde ağrı sızı yaşayan oldu mu olduysa kaç ay sürdü bundan dolayı doktor agittiyseniz hangi bölüme gitmiştiniz
Uyutanne Ervaduha sezaryenle doğum yaptım benimde ağrıyordu ilk günler Aralık ayında evde kısa şort atlet takımıyla geziyordum ev sıcaktı ama petek sonuna kadar acıktı eskisi gibi giyiniyordum annem ve kayinvalidem kızım giyin üstünü sıcak tut kendini doğum yaptın böyle dolaşma dediler ben takmadım tabi ayağımda çorap yok üstüme üşürsem pelus sabahlik atıyordum taaa kişi bacaklarım ağrıyana kadar 🤣 sonradan anladım ki cidden doğum yapan kadının kendine biraz dikkat etmesi gerekiyormuş kendinizi sıcak tutun yaşlılar gibi konuşmak istemiyorum ama bu doğru ben sıcak su torbası koydum bacak arama sürekli ovaladim bengay krem sürdüm ağrıyan yerime ovdum sıcak su torbası koydum tekrar öyle öyle geçti ☺️
Hamzaurass Ervaduha aynı şekilde benimde öyle hafifhafif kalçamdaki uyuşukluk geçmek üzere, içimizdeki dikişlerden kaynaklı diye düşünüyorum nasıl diktiklerini hissetmiyruz bilmiyoruz
Ervaduha Hamzaurass yani demekki bu herkeste olan bişe uyuşukluk ve ağrı olunca korktum açıksacı acaba pıhtı felan mı attı diye ama öyle bişe olsa sanırım benı yürütmezdi bile🤔
Binnurayaz Ben doğum yapalıda 4,5 ay oldu zaman zaman hala ağrıyor diyebilirim. Fikrimi sorarsanız bir eczacı olarak asla krem sürmemizi önermem çünkü kremde derinin içine gittiği için özellikle Bengay gibi mentollü kremler önerilmez emzirirken
Ervaduha Binnurayaz peki önerdiğiniz bi krem var mı emzirwn annelerin kullanabileceği at kestanesi felan sürsek olur mu ki
Uyutanne Ervaduha kaliteli bir sıcak su torbası olsun patlama ihtimaline karşı dikkat edin dikişlisiniz karşınıza doğru falan akar Allah korusun
Binnurayaz Ervaduha bol bol hareket yapın evde kendinizi yormadan yürüyün zeytin yağıyla masajda çok iyi geliyor yapabilirseniz