Hayırlı geceler arkadaşlar reglim bu ay tam 10 gün gecikti hala gelmedi 7. Gününde test yaptım negatif çıktı 9. Gün de ana sağlıkda kan verdim onda da gebelik çıkmadı ama hala regl olmadım arada ağrılarım oluyor ama gelen giden yok ne olabilir daha önce başına gelen oldu mu acaba?
XHumaHanmX ne zaman doğum yaptınz
XHumaHanmX iyi akşamlar adet oldunuz mu acaba benimde çok gecikti bu ay 17 gün oldu hala olamadim
Üste çıksın 👍🏻
👍🏻👍🏻👍🏻
Aynı postu bende açmıştım ama kimse cevap vermedi aynı durumu yaşıyorum 10 gün gecikti ama test negatif ve hala yok emziriyorum aynı zamanda neden oluyo hala bir bilgim yok
Barinsmom Neden oluyor acaba insan anlam veremiyor 🤷🏻♀️
Bittercikolatamm 13 aylık kızım var 2022 31 marta doğum yaptım 5 aylıkken regl olmaya başladım geçtiğimiz iki aya kadar düzenli geliyordu 2 aydır 1 hafta erken gelmisti bu ay da gecikti 10 gün oldu hala gelmedi herseyi yaptım ama gebelik yok regl de yok kızımı hala emziyorum bu arada
XHumaHanmX 1 yıl boyunca düzensizlikler normal diye biliyorum. Mevsim geçişi , stres, beslenme düzeninde değişiklik, ilaç kullanımı gibi şeylerde adeti geciktiriyor. Hakkınızda hayirlisi olsun inşallah 🤲
XHumaHanmX benimde 11 aylık oğlum var emziriyorum 4 aylıkken olmaya başladım bu aya kadar hep düzenliydi bu ay çok gecikti hiç anlamıyorum
Barinsmom Yarın kadın doğuma gözükmeyi düşünüyorum nasipse bakalım sorun neymiş 🤷🏻♀️
Bittercikolatamm O da aklıma geldi dediğiniz gibi ramazandan çıktık oruç tutunca yemek düzeni değişti acaba ondan mı oldu diye ama emin olamadım
Hanife387 14. Günde geldi benimki çok ağrılı geçiyor iki gündür ama geldi çok şükür