Asynm ne demek elbette elinizden gelenin en iyisini yaparsınız çünkü siz onun koruyucu meleğisiniz merak etmeyin hepsi gelip geçici düzene girecek bir kaç ay sonra emeklemeye başlarsa biraz daha rahatlarsınız benim iki oğlum var biri 3 yaşına girecek diğeri 7 aylık zor evet çok zor geçmeyecek gibi geliyor ama geçince de insan o hallerini özlüyor tadını çıkarın her anın büyük oğlum alerjikti 5.5 ay gece gündüz uyumazdı reflüsü de vardı çok kusardı gelişimi hep geriden geliyordu ne olduğunu bir türlü bulamadı doktorlar ben burdan annelere sordum Bi abla vardı sağolsun o söylemişti alerji olabilir diye kendi kendime diyet yaptım 9.5 ay emzirebildim sadece çünkü ek gıdayı da sütümle kustuğu için kilo alamıyordu şimdi bakıyorum da ne çabuk geçti zaman hemen bitti o günler düzene girdi herşey o hallerimizi hatırlıyorum da ben nasıl baş ettim diyorum çok çok zordu ama bitti her zorluğun bir sonu var bu dönemleri çok güzel dönemleri bir daha asla bize bu kadar ihtiyaçları olmayacak ben hep bunu düşünerek yanlarında olmaya çalışıyorum kendinizi de ihmal etmeden yanında olun bolca sarılın ten tene temas edin kokunuzu alsın inanın büyüyünce de daha sakin oluyorlar anneye doymayan çocuk hırçınlaşıyor anneye doyan çocuk daha güvende hissediyor 🌺🥰